AKTUELT

Sailun slår flere av de mest kjente vinterdekkene i årets NAF test!


Norgesdekk er Norges største importør av budget dekk og vi har i en årrekke satset tungt på å finne leverandører med produkter hvor både prisen og kvaliteten er god, og at programmet er godt og ting fungerer.
Med vårt volum og erfaring, og egen ansatt i Asia som følger opp fabrikker og leverandører, har vi vært rimelig sikre på vi alltid er i kontakt med de rette leverandørene.

 
sailun
Ett av merkene Norgesdekk har hatt stor tro på - hvor vi også er norsk importør - er kinesiske Sailun.
Med en årlig produksjon på 13 millioner dekk er Sailun den 20. største dekkprodusent i verden.

 
Sailun faller ikke inn i samme kategori som de fleste av sine konkurrenter. Selv om prisingen er svært aggressiv i forhold til de store aktørene, satser Sailun også stort på produksjonskvalitet. De leverer over 200 dimensjoner i personbil dekk, SUV og varebil dekk, både sommerdekk og vinterdekk

Sailun Ice Blazer WSL2

Det var knyttet stor spenning til Sailun sitt nye vinterdekk Ice Blazer WSL2. Formålet med dette dekket var ikke først og fremst å konkurrere med de aller største vinterdekkprodusentene, men heller å kunne tilby markedet et dekk med tilfredsstillende egenskaper til en fornuftig pris.
 
For Norgesdekk er resultatene fra årets NAF test av vinterdekk en meget hyggelig bekreftelse på at vi har lykkes med valg av leverandør gjennom vårt samarbeid med Sailun.
Ice Blazer WSL2 oppnår meget tilfredsstillende resultater, faktisk bedre enn flere av de mer kjente dekkene i testen. På is presterer dekket på det jevne, men på snø er det blant de beste piggfrie. Det er det også på våt asfalt.
Sailun%20iceblazer-wsl2

Her er hva NAF selv skriver vedrørende årets test av vinterdekk:


”Testen viser at det er stor forskjell på hvor mye penger og anstrengelser de enkelte produsentene legger i å utvikle dekk for nordiske vinterforhold – de mest krevende i Europa. Vinterdekket skal først og fremst gi deg høy sikkerhet på snø og is, samtidig som det skal prestere best mulig på våt asfalt.”
 
For å konkludere - Sailun Ice Blazer WSL2 viser svært tilfredsstillende ytelse både på snødekte flater og våt asfalt, og tilbyr en god generell sikkerhet. Absolutt et dekk vi anbefaler for de som ønsker et vinterdekk med tilfredsstillende vinteregenskaper og sikkerhet til en fornuftig pris!

Ønsker du å se hele NAF sin vinterdekktest?

>> Klikk her