Norges beste utvalg på dekk

Antares dekk

Antares leverer gode og meget prisgunstige dekk produsert i Kina.  Dekkene har vist gode resultater over flere år og er et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris. Antares satser tungt på teknologisk utvikling for å kunne levere den beste dekk-kvaliteten til de rimeligste prisene og tilbyr et stort utvalg av dekk og dimensjoner både av sommerdekk og vinterdekk.

SOMMERDEKK

Antares Comfort A5

Prisgunstig SUV sommerdekk
Antares%20comfort%20A5
Comfort A5 er et meget prisgunstig SUV sommerdekk. Dobbel stålcord gir god motstandsdyktighet mot støt og punktering. Stort antall seipinger gir god trekk-kraft under vekslende og varierte kjøreforhold.

Antares Ingens A1
Allsidig økonomidekk for vanlige biler 

Antares%20Ingens%20A1
Ingens A1 er et allsidig økonomi-dekk med slitestyrke og trekkraft til en god pris. Dekket har en godt seipet slitebane og åpne langsgående spor for godt grep på både våte og tørre veier under vekslende kjøreforhold.
 

Antares Majoris M5

Prisgunstig High Performance sommerdekk
Antares%20Majoris%20M5
Majoris M5 dekk er et prisgunstig High Performance dekk som er tilgjengelig i de mest populære dimensjonene til både sportsbiler og store biler. Et høyprestasjons sommerdekk med sporty utseende for den som ønsker den ultimate kjøreopplevelsen. Et dekk med god håndtering og ytelse på både tørre og våte veier. 
 

VINTERDEKK

Antares Grip 60 Ice

Prisgunstig piggdekk for nordiske forhold
Antares%20Grip%2060%20Ice
Grip 60 Ice er et rimelig piggdekk som leverer godt grep under ulike vinterforhold. Nyutviklet gummiblanding spesielt formulert for å holde seg fleksibel selv ved svært lave temperaturer. Dette betyr bedre trekkraft på tørre og isete vinterveier. 

 
Antares dekk