Bredt utvalg og kjente merker

Galaxy Truck & Industridekk

Galaxy truck og industridekk produseres av Yokohama Off-Highway Tires, som spesialiserer seg på å utvikle produkter for landbruk, skogbruk, bygg, industri og off-the-road (OTR) markeder over hele verden. Med mer enn 2600 SKUer har selskapet en av de største og mest mangfoldige produktseriene i bransjen, og med en dedikasjonen til kvalitet som har gjort Galaxy til et pålitelig merke over hele verden.

Yardmaster Ultra

Truckdekk luft
Yardmaster ultra
Galaxy Yardmaster Ultra har et unikt stort blokkmønster med høy mønsterdybde som sikrer overlegen trekkraft og utmerket grep. Den sterke stammen med stive sidevegger gir høy stabilitet og kjørekomfort. Optimal gummiblanding beskytter mot ytre skader og sikrer dermed en lang levetid for dekkene.

Yardmaster SDS

Truckdekk solid
Yradmaster solid
Galaxy Yardmaster SDS har en 3-trinns konstruksjon med 3 lag med høyytende forbindelser som gir utmerket stabilitet, optimal dekklevetid, kjørekomfort og effektiv lastoverføring til felgen. Rulleperler av ståltråd forhindrer felgglidning og gir forbedret grep. 

Beefy baby

Løftere/skidsteer/traktor
beefy baby
Robust konstruksjon gjør Beefy Baby til et av de sterkeste dekkene. Gjennom årene har brukere, forhandlere og OEM-er alle erkjent at Beefy Baby er det "beefieste" og beste R-4 skidsteer dekket i verden, noe som gjør det til standarden som alle andre skidsteer dekk måles etter. De er de mest holdbare og allsidige R-4 bias ply dekkene. Det overlegne slitemønsteret sikrer høy trekkraft i variert terreng med utmerket selvrensing. De sterke knastene er spesielt konstruert for å gi lengre levetid selv under tøffe miljøer. Den forsterkede sideveggen gir høy bæreevne og sikrer mot sideskader. Felgbeskytteren sikrer beskyttelse mot felgskader. Det er et kraftig dekk som gir utmerket ytelse når det brukes til kontinuerlig drift.

Beefy baby III

Løftere/skidsteer/traktor
beefy baby
Beefy Baby III er et ideelt valg for tunge maskiner på tøffe arbeidsplasser. Det forsterkede knastdesignet sikrer utmerket trekkraft, selvrensing og bakkekontakt. Robust sidevegg med felgbeskyttelse beskytter dekket mot skader. Optimalisert gummiblanding sikrer lengre levetid, redusert nedetid og høyere produktivitet

Hippo

Truck/skidsteer
hippo
Galaxy Hippo R-4 er designet for bruk under myke og våte jordforhold. Dekkene er designet for drift under forhold der ekstra flotation er nødvendig, og kan i mange tilfeller eliminere behovet for dyre og tungvinte belter

Hulk

Skidsteer
hulk sds
Hulk SDS har ekstra dypt solid blokkmønster og stor sentral blokk for lang slitasje. Den solide konstruksjonen eliminerer punkteringer og sikrer maksimal oppetid, og ståltrådsrullene forhindrer felgglidning. Tilgjengelig med dekk + felg for raskt skifte av dekk. Hulk SDS har den dypeste mønsterdybde tilgjengelig på markedet for å gi forlenget dekklevetid og dermed lavere eierkostnader til de mest krevende bruksområdene.

Giraffe XLW

Teleskop truck/lastere/traktor/veiskraper
giraffe
Galaxy Giraffe XLW har et helt nytt multifunksjonsdesign som gjør det til det optimale traktorgraverdekket. Giraffe XLW er konstruert ved hjelp av en nøytral casingdesign som minimerer belastningen på dekket og dermed øker påliteligheten og dekkets levetid. Den brede, flate slitebanedesignen gir eksepsjonell stabilitet. Giraffe XLWs solide midtre slitebaneblokker gir lang slitasje og kjørekomfortegenskaper, mens de aggressive, åpne skulderklnastene gir utmerket terrenggrep.

Primex Mine Star

Hjullaster
mine star
Spesielt designet for hjullastere som opererer på varierte overflater mens de drar last. Mine Star er et allsidig dekk som er godt utstyrt for å gi rift og støt motstand, høy bæreevne og redusert varmeoppbygging.
Galaxy%20banner