Norges beste utvalg på dekk

Falken Dekk

Falken produserer 20 millioner dekk om året og har vært representert i Norge i mange år. 

Falken vet hvordan du får mest mulig ut av et dekk. Sofistikert slitebanedesign, kombinert med presise kjøreegenskaper understreker selskapet sin forpliktelse til å levere fart, stabilitet og sikkerhet under både tørre og våte forhold.

4D-Nanoteknologi er det siste innenfor utvikling og simulering av Falken dekk. Topp moderne super computere åpner nå for nye muligheter og simulering på Nano omrâdet. Dette har ikke vært mulig tidligere. Nå kan du velge mellom en rekke dekk som passer til mange biler og kjørestiler, og som er utformet for å gi forbedrede kjøreegenskaper og samtidig opprettholde optimal drivstoffeffektivitet.

Falken tilbyr et omfattende utvalg av dekk som regelmessig overbeviser uavhengige testorganisasjoner, samt å bli rost av forbrukerne. Hvert av Falkens dekk har utmerket seg i flere internasjonale dekktester som det tyske motormagasinet Auto Zeitung, ACE og Auto Bild ved to anledninger. Falken har også i dekkstester blitt rangert «Good» av tyske ADAC og "Highly Recommended" av både ÖAMTC og TCS.
I tillegg til dette har Falken dekk oppnådd å bli OEM (Original Equipment Manufacturer) på VW T-Roc, VW Golf, VW Passat, VW Tiguan, Skoda Superb, Jeep Compass og SEAT Ateca.


 

FALKEN SOMMERDEKK

Azenis RS820 | NYHET

Super UHP sommerdekk for ambisiøse sportsbil førere
Falken RS820
Det ultimate motorsportdekket for sportslige biler, utviklet for maks kjøreglede samt sikkerhet og bærekraft i SuperUHP-kategorien. Ideelt for sportsbiler og motorsportsorienterte førere.
 • Særdeles presis håndtering sikrer enestående stabilitet og kontroll ved alle hastigheter
 • For ambisiøse sportsbilsjåfører med høye krav til dekkene
 • Aramidforsterkninger i dekkstrukturen. High-tech-løsning fra motorsportens verden
 • God balanse mellom tørre motorsportforhold og hverdagskjøring i regn
 • Aerodynamisk sideveggdesign med nye bokstaver i nano-svart

 

e.ZIEX | NYHET

High Performance sommerdekk for elbil
Falken eZiex
Nyheten Falken e.ZIEX er skreddersydd for å imøtekomme kravene til elektriske og andre kjøretøyer som er avhengige av ultralav rullemotstand for å maksimere rekkevidden, uten å gå på akkord med sikkerheten.
 • Skreddersydd for alle kravene til en BEV
 • Forlenger kjøretøyets rekkevidde
 • Reduserer samtidig energiforbruket
 • Inneholder opptil 29 % bærekraftige og resirkulerte råvarer
 • Reduserer CO2 utslipp
 • Ultralav rullemotstand kombinert med godt våtgrep
 • Inneholder ulike støyreduksjonsteknologier
   

 

Azenis FK520

Ultra High Performance sommerdekk for sportslige biler 
Falken Azenis FK520
Nyheten AZENIS FK520 er Falken’s siste generasjon Ultra High Performance dekk, designet og utformet for førere av sportslige biler som ser etter utmerket grep og enestående ytelse. 4D Nano Design teknologi med optimalisert gummiblanding som forbedrer både slitasje og våtgrep. AZENIS FK520 dekker et bredt spekter av dagens sportslige biler og er tilgjengelig i størrelser fra 17 til 21 tommer.
 • Ultra presis handling med eksepsjonell stabilitet og kontroll i alle hastigheter.
 • Teknologioverføring fra motorsport ved hjelp av designkomponenter fra AZENIS racing dekk.
 • Betydelig kortere bremselengde under både våte og tørre forhold.
 • Forbedret støt-absorpsjon og ytterligere redusert støynivå.
 • Opptil 10 % redusert dekkvekt.
 • Optimalisert rullemotstand for bedre økonomi.

 

Ziex ZE310 Ecorun

High Performance sommerdekk med utmerket grep og komfort.
Falken-ZIEX-ZE310-EcoRun
Nytt sommerdekk fra Falken med enestående trekkraft og utmerket grep på både våte og tørre veier, kombinert med lav slitasje. Falken ZE 310 Ecorun er etterfølgeren av ZE 914 Ecorun, vinneren av en rekke priser fra flere uavhengige testorganisasjoner.
 
Falken ZE310 er designet og utviklet spesielt med tanke på førere med en sporty kjørestil men likevel setter pris på høy komfort.
Dekket har Adaptive Constant Pressure (ACP) teknologi, som bruker en ny simuleringsprosess for å sikre en dekkprofil med jevnt fordelt trykk på kontaktflaten. ACP forbedrer dermed retningsstabilitet og sikrer jevn slitasje og gir lengre levetid.

Falken har også benyttet 4D Nano Design-teknologi i utviklingsprosessen for å produsere en futuristisk gummiblanding til Falken ZE310 som gir maksimal kjørelengde og effektivitet samt forbedrede kjøreegenskaper. Denne banebrytende nye gummiblandingen har gjort det mulig for Falken ZE310 å øke slitestyrken med 30 prosent sammenlignet med sin tidligere modell.

 

Azenis FK510  testvinner

Ultra High Performance sommerdekk for sportslige biler 
falken-azenis-fk510
TESTVINNER I FLERE UAVHENGIGE TESTER!
AZENIS FK510 er Falken’s siste generasjon Ultra High Performance dekk, designet og utformet for førere av sportslige biler som ser etter utmerket grep og enestående ytelse. 4D Nano Design med optimalisert gummiblanding som forbedrer både slitasje og våtgrep. AZENIS FK510 har robust underlagsmateriale og gir pålitelig håndtering og stabilitet.
FK510 dekker et bredt spekter av dagens sportsbiler og er tilgjengelig i størrelser fra 17 til 21 tommer.

LES OGSÅ: 

Falken FK510 på 3.plass i Motors sommerdekktest

Falken helt til topps i Ace Lenkrad sin store sommerdekktest

Falken FK510 helt i toppen i Auto Bild
 

Azenis FK453

High Performance sommerdekk for sportslige biler
Falken-FK453CC
FK453 (FK453CC for SUV) er et High Performance sommerdekk for sportslige biler og sjåfører som vet å sette pris på dekk egenskaper. Til å HP dekk å være er det utrolig stillegående.  FK453 finnes i hele 67 dimesjoner fra 50-25 profil.
 

Ziex ZE914  testvinner

Kostnadsbesparende og drivstoffeffektivt sommerdekk
Falken-ZE914
Sommerdekk med gode styreegenskaper overlegen komfort- og drivstoffeffektivitet gjennom redusert rullemotstand. Konstruert for optimal ytelse og kostnadsbesparende drivstoffeffektivitet, ny gummiblanding som gir mer kjørelengde og bedre våtbremsing. Asymmetrisk slitemønster mot vannplaning. Støtdempende konstruksjon gir god våt og tørr bremsestabilitet. Optimalisert dekkmønster for jevn slitasje komfort og trekkraft.

LES OGSÅ:

FALKEN PÅ 3.PLASS I ACE LENKRAD SIN SOMMERDEKKTEST

SN832 Ecorun  testvinner

Et sommerdekk med svært gode egenskaper i de sikkerhetsrelaterte områdene.
Falken_SN832
TESTVINNER I ADAC SOMMERDEKKTEST 2018
Sommerdekket SN832 Ecorun har tatt 4D Nano-Design teknologi i bruk, og gir enda lavere rullemotstand og bedre våt-vei egenskaper for biler med 13-15’’ hjul.
Et sommerdekk fra Falken med svært gode egenskaper i de sikkerhetsrelaterte områdene.

LES OGSÅ:

Falken SN832 vinner ADAC's test av dekk til småbiler

​FALKEN SN832 ADAC TEST 2014
 

Linam Van 01

Sommerdekk skreddersydd for lett lastebil og van.
Falken%20Linam
Falken Linam Van, helt nytt sommerdekk skreddersydd for lett lastebil og van. Et dekk med betraktelig forbedret levetid, økt sikkerhet og enestående ytelse på både våte og ujevne underlag. Optimalisert mønster med store seiper gir en jevn trykkfordeling på hele dekkets kontaktflate. Dette gir både økt grep, forbedrede bremseegenskaper og god stabilitet. Produsert med Falkens patenterte 4D Nano Design teknologi.
 

Wildpeak R/T01 | NYHET

Off-Road // 4X4
Wildpeak RT 01
Nytt Off-Road dekk med nytt HYBRID mønster som kombinerer de beste egenskapene til både A/T og M/T dekk.
 • Enestående kjørelengde, også for tunge pickuper og biler med firehjulstrekk
 • Særdeles holdbar, tåler de vanskeligste forhold både på vei og offroad
 • Robuste sidevegger – bedre dekkegenskaper

 

Wildpeak A/T AT01

Kombinasjonsdekk for 4x4 biler
falken_wildpeak_a_t_tire
Wildpeak A/T AT01 er dekket for 4x4 biler som tar en tur i terrenget og vil tilbake til veien. Utrolig fint kombinasjonsdekk, med grep og lav støy. Forbedret holdbarhet, eksepsjonell on-road respons og optimalisert off-road håndtering. WildPeak A /T er tilgjengelig i 15" - 24"
 

FALKEN PIGGFRITT VINTERDEKK

Winterpeak F-Snow 1

Nytt piggfritt vinterdekk spesielt utviklet for krevende nordiske vinterforhold.
Falken Winterpeak F-SNOW
Nytt piggfritt vinterdekk fra Falken som kombinerer en rekke av de nyeste vinter-teknologier og funksjoner med mange års erfaring i utvikling av dekk til nordiske vinterforhold. Falken Winterpeak F-Snow 1 gir en perfekt kombinasjon av sikkerhet og komfort.
 • Miura-Ori 3D-seiping i flere retninger. Sikrer effektiv bremsing på snø og is og gir bedre kontroll pluss jevn slitasje.
 • Ice Hold Rubber teknologi utviklet ved bruk av 4D-Nano Design Teknologi. Gjør at gummien fester perfekt til ujevne og isete veibaner og forblir fleksibel selv ved lave nordiske temperaturer.
 • Cross-Point Grooves for effektivt å fjerne fastpakket snø som samler seg ved sporkantene. Enestående ytelse selv i dyp eller komprimert snø og slaps.

Espia EPZ 2

Piggfritt vinterdekk med topp ytelse for ekstreme vinterforhold
Falken_EPZ_2
Espia EPZ er en legende blant piggfrie vinterdekk til personbil. Espia EPZ 2 har gjennomgått betraktelige forbedringer siden Espia EPZ kom på markedet i 2009.  Innovativ 4D Nano Design teknologi, for optimalisert grep på ekstreme nordiske vinterveier (med »R« hastighetsmerking). Dekket har fått forbedret ytelse på både vått og tørt underlag.  Espia EPZ 2 har også meget gode handling egenskaper og godt akselerasjonsgrep på både snø og is.
 

FALKEN PIGGDEKK

Winterpeak F-ICE 1

Nytt piggdekk utviklet for krevende nordiske vinterforhold.
Falken Winterpeak F-ICE 1
Nye Falken Winterpeak F-ICE 1 piggdekk er utviklet for krevende nordiske vinterforhold, og prioriterer sikkerhet fremfor noe annet. Ved hjelp av sin 4D Nano Design teknologi har Falken utviklet en gummiblanding som beholder fleksibiliteten under selv de mest krevende vinterforhold.
 • Optimal piggplassering sikrer kontinuerlig grep på is
 • Anti Tilt Pigg gir bedre grep og kjørekomfort
 • Elveformet seiping sikrer godt grep på alle underlag
 • Flatt V-A mønster for trygg og stille vinterkjøring

Espia ICE

Piggdekk med utmerkede kjøreegenskaper under alle værforhold
ESPIA%20ICE
Det splitter nye piggdekket FALKEN ESPIA ICE leveres med et unikt mønster, designet for å sikre et utmerket grep og enestående prestasjon på is, snø, vått eller tørt underlag. Gummiblandingen er utviklet med hjelp av 4D Nano Design-teknikk som forbedrer molekylene i gummiblandingen, samtidig som den opprettholder optimal elastisitet. Piggene på ESPIA ICE er plassert i 16 optimale rader for best mulig grep på isete underelag. Det nye dekket har utmerkede kjøreegenskaper under alle værforhold og er et resultat av fokus på detaljer og utvikling.

FALKEN 5 ÅRS GARANTI

FALKEN GIR DEG FEM ÅRS GARANTI PÅ DEKKENE

Falken dekk er utviklet og produsert i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder. Skulle du oppleve et problem med ytelsen eller kvaliteten til et produkt, gir Falken-garantien deg en prosentvis kreditnota hos din dekkforhandler for opptil 5 år gamle dekk, avhengig av gjenværende mønsterdybde. Kompensasjon gis basert på gjenværende mønsterdybde – eller - Med en mønsterdybde på minst 90 % kan dekket byttes ut med et erstatningsdekk fra Falken på forespørsel.

Ytelsen og kjørefølelsen til dekkene avhenger av ulike parametere. Skulle det oppstå problemer, anbefaler vi å først kontakte forhandleren du kjøpte dekkene av for en grundig inspeksjon.
5%20%C3%A5r%20garanti%20outline
Falken