Norges beste utvalg på dekk

Vredestein dekk

Vredestein-merket er over 100 år gammelt og har oppnådd status som et førsteklasses merke i bilindustrien. Produktene omfatter bildekk, dekk for bruksområder innen landbruk, industri og sykkeldekk.
En betydelig del av bildekkene blir designet av det italienske designhuset Giugiaro.

Apollo Vredestein B.V. er en del av Apollo Tyres Ltd fra India. Vredestein designer, produserer og selger dekk av høy kvalitet under Apollo- og Vredestein-merkenavnet via et omfattende nettverk av kontorer i Europa og Nord-Amerika, og har sitt hovedkontor i Enschede i Nederland.

 

Toppkvalitets dekk med best mulig prestasjonsevne

Vredestein produserer toppkvalitets dekk med best mulig prestasjonsevne. Høye krav til produktene og det nyeste av utstyr og teknologi gjør at du kan være sikker på at du kjøper et toppkvalitets dekk med best mulig prestasjonsevne, når du kjøper et dekk fra Vredestein.

Det produseres over seks millioner dekk på Vredesteins produksjonsanlegg i Enschede. Vredestein produserer både sommerdekk og vinterdekk. Vredestein produserer også et ytterligere antall dekk for landbruksmaskiner. Vredesteins dekk til industrielle kjøretøy og tohjulinger produseres i Øst-Asia. 

VREDESTEIN Sommerdekk

Sportrac 5

Stillegående sommerdekk i midtsegmentet
sportrac 5
Vredestein Sportrac 5 er et ekstremt stillegående og komfortabelt dekk som er utviklet i samarbeid med Giugiaro. Dekket utmerker seg med stabilitet og sporty kjøreegenskaper, noe som betyr utmerket håndtering på både våte og tørre veioverflater. Det jevne overflatetrykket med lavt luftforhold, kombinert med asymmetriske riller, sørger for optimalt veigrep og kort bremselengde. Små riller i midtseksjonen av sporet med en optimalisert spordybde gjør også dekket enda mer energieffektivt. I tillegg har dekket et perfekt jevnt slitemønster. Sammen med et lavt støynivå, takket være de smarte, brede spormønstrene og de langsgående rillene, er Sportrac 5 det ideelle dekket innen denne sektoren.

Ultrac Vorti

Sommerdekk i midtsegmentet
ultrac vorti
Vredestein Ultrac Vorti er et Ultra High Performance dekk utviklet i nært samarbeid med det italienske designselskapet Giugiaro, og den smale utformingen og asymmetriske profilen gir dette dekket et ekstremt sporty og unikt utseende. Dekket utmerker seg med meget godt veigrep, håndtering, komfort og bremseegenskaper på både tørre og våte veioverflater. Nyskapende teknologier gjør at dekket også er overraskende stillegående.

Ultrac Vorti er også tilgjengelig i bakakselstørrelser med en tilpasset profil og skreddersydd struktur, spesialutviklet for sportsbiler som har forskjellige dekkstørrelser på for- og bakakselen. 

Ultrac Satin

Sommerdekk for eksklusive biler
ultrac satin
Vredestein Ultrac Satin er dekket for eksklusive biler som gir komfort gjennom design og sikkerhet gjennom ytelse.

OVERLEGEN BREMSEKRAFT PÅ VÅTE VEIER
Tre bredere, langsgående riller for bedre vannavleding

KOMFORTABEL OG KONTROLLERT STYRING
Z-formede riller i midtribben gir økt stivhet

DRIVSTOFFEFFEKTIVT (B-MERKET FOR RULLEMOTSTAND)
Optimalisert dekkonstruksjon og -profil

VREDESTEIN VINTERDEKK

Nortrac 2

Mykt vinterdekk utviklet for ekstreme vinterforhold
nortrac 2
Vredestein Nord-Trac 2 er et mykt vinterdekk spesielt utviklet for ekstreme vinterforhold. Den reduserte hardheten til blandingen i slitebanen, kombinert med en høy konsentrasjon av sikksakk spor, sørger for fremragende grep og en overlegen evne til å avlede gjørme, is og forskjellige typer snø, også ved svært lave temperaturer. Nord-Trac 2 yter perfekt under alle forhold, samme om det er under akselerering, bremsing, i svinger eller ved plutselig unna manøvrering.

Wintrac Xtreme

Ultra High Performance vinterdekk
wintrac xtreme
Vredesteins Ultra High Performance-vinterdekk, Wintrac Xtreme S, er utviklet for å tåle uforutsigbare værforhold på den kaldeste tiden av året. For Wintrac xtreme S er optimal sikkerhet på snø og is er like åpenbart som grep og styringspresisjon. Dette gjelder også for snøfrie og kalde overflater, som er forholdene vi vanligvis kjører mest på i løpet av vintermånedene. Intern teknologi for sporlåsing (ISLT) gjør at Wintrac xtreme S kan ta egenskapene til et vinterdekk i øverste klasse til et enestående nivå. Denne teknologien holder deformasjon av spor i sporbanen til et minimum.

Wintrac Ice

Piggdekk for ekstreme vinterforhold
vredestein wintrac ice
Vredestein Wintrac Ice er et jevnt, godt piggdekk ifølge NAF/Motor’s vinterdekktest 2017: «Vredestein Wintrac Ice har ingen store svakheter. Det presterer jevnt og godt i alle testene på snø, og på grunn av godt sidegrep, får du ingen overraskelser med plutselige slipp. Også på våt vei er prestasjonene jevnt gode og stabiliteten på sporet vei er god»

Arctrac

Piggdekk for ekstreme vinterforhold
vredestein arctrac
Vredestein Arctrac er utviklet for ekstreme vinterforhold med forskjellige typer snø og is. Den kantede 3D skulderformen i kombinasjon med den trinnvise mønsterbunnen sørger for ekstra sideveis grep og stabilitet særlig på snø. Den avanserte slitebanekonstruksjonen sørger for at tapet av pigger reduseres til et absolutt minimum, slik at piggenes effekt opprettholdes i lang tid. Avsmalende (utsvingende) tversgående spor sørger for optimal slippevne. Selv ved svært lave temperaturer garanterer Arctrac fremragende kjøreegenskaper, kort bremselengde og rask akselerasjon.

Arctrac SUV

SUV Piggdekk for ekstreme vinterforhold
arctrac suv
Vredestein Arctrac SUV bygger på de sterke punktene til Arctrac og er utstyrt med en ekstra bred slitebane. Dekket har derfor bedre veigrep og større stabilitet, mens komforten er like god. Den avanserte konstruksjonen av slitebanen sørger for at tapet av pigger reduseres til er absolutt minimum. Dessuten har Arctrac SUV to rayonlag i dekkstammen og et kraftig belte. Derved har dekket større bæreevne, slik at det er svært godt egnet til tyngre SUV-er. Selv ved svært lave temperaturer garanterer Arctrac SUV fremragende kjøreegenskaper, kort bremselengde og rask akselerasjon.
Vredestein_dekk