Norges beste utvalg på dekk

Sailun dekk

Norgesdekk er norsk importør av kinesiske Sailun dekk. Med en årlig produksjon på 13 millioner dekk er Sailun den 20. største dekkprodusent i verden. Sailun faller ikke inn i samme kategori som de fleste av sine konkurrenter. Selv om prisingen er svært aggressiv i forhold til de store aktørene, satser Sailun også stort på produksjonskvalitet
Fra dag én har Sailun investert i verdens beste og smarteste ingeniører og spesialister innen forskning på dekk og gummi teknologi. Sailun kjøpte de beste tilgjengelige produksjonsmaskiner, og har fortsatt å oppgradere sine anlegg med bare det mest avanserte utstyret. Dette har satt selskapet i en klasse for seg, og posisjonering mot massiv vekst. Nylig har Sailun også tatt sitt første steg inn i motorsporten, for å ytterligere styrke sin dekkteknologi.

 

SAILUN SOMMERDEKK

Sailun ZSR2

Prisgunstig UHP lavprofil sommerdekk
Sailun zsr-2
Sailun’s n nyeste UHP dekk ATREZZO ZSR2 med den nye EcoPoint-3 teknologien. Avansert, bærekraftig gummi-blandingsteknologi skapt gjennom den revolusjonerende prosessen kjent som "Liquid phase mixing". Prosessen er designet for å forbedre alle tre hovedkategorier av dekkytelse (sikkerhet, slitasje og energieffektivitet) uten å ofre andre ytelsesområder.

Med et asymmertrisk slitebanedesign og forbedret dekkgummiformel tar ATREZZO ZSR2 utfordringen og gir eksepsjonell ytelse både på landeveien og på motorveien.

 

Sailun Atresso Eco

Prisgunstig miljødekk med høyt fokus på sikkerhet og komfort.
Sailun-Atrezzo-Eco
Atrezzo Eco er et miljøeffektivt og energisparende dekk spesielt utviklet for mindre bybiler og kompaktbiler. Optimalt sikkerhetsnivå selv under våte veiforhold, lav rullemotstand for bedre drivstofføkonomi og svært lav dekkstøy. Høy styringsrespons og utmerkede bremseegenskaper.

Tre brede langsgående spor og små sideskår på sideveggblokkene forbedrer effektivt våtgrep og hjelper mot vannplaning ved høye hastigheter.
 

Sailun Atresso Elite

Rimelig high performance dekk for kompakt-  og mellomstore biler
Sailun-Atrezzo-Elite
Atrezzo Elite er et nytt asymmetrisk high performance dekk for kompakt-  og mellomstore biler. Gjennomgående meget gode kjøreegenskaper på både tørre og våte veier. Spesielt nytt mønsterdesign med en solid ytre skulderdel og spesifikk gummiblanding for økt dynamisk håndtering og bremsing.

Fire langsgående brede spor som er forbundet med tverrgående seiper øker våtgrepet ved å effektivt drenere og fjerne vann.

 

Sailun Atresso ZSR

Prisgunstig lavprofildekk med UHP design
Sailun-Atrezzo-ZSR
Atrezzo ZS+ er meget prisgunstig dekk i lave profiler og store bredder. Atrezzo ZSR leverer kompromissløs ytelse takket være et optimalisert mønsterblokkdesign for høy hastighet (UHP), en solid senter rib for økt veikontakt og overlegen stabilitet, og brede spor for bedre drenering.

I samarbeid med franske Districash, nasjonal fagpresse og andre europeiske forhandlere arrangerte Sailun Europe testkjøring av Atrezzo ZSR i Frankrike.  >>Les mer
 

Sailun Terramax CVR

Rimelig SUV og Crossover dekk med gode kjøreegenskaper.
Sailun Terramax
Med Terramax CVR er det endelig et rimelig SUV dekk som fungerer godt. Terramax CVR gir både gode kjøreegenskaper og stabilitet, og tilfredsstiller dekk kravene til dagen SUV'er uten at det går utover kjørekomforten.
  • Jevnt og stillegående​
  • God komfort for landeveiskjøring
  • Topp all-round ytelse på våt og tørr vei.
  • Lang levetid
  • Prisgunstig

Sailun Vinterdekk

Sailun Ice Blazer Arctic

Prisgunstig piggfritt vinterdekk
Ice Blazer Arctic
Sailun Ice Blazer Arctic er et helt nytt og forbedret vinterdekk spesielt utviklet for nordisk vinterklima.

Nytt asymmetrisk mønster
Nytt Z-formet mønster som forbedrer veigrepet og øker dekkets fotavtrykk mot underlaget. Det store antallet horisontale seipinger gir forbedrede bremseegenskaper på is og snø.

Forbedret midt-rille. 
Nye mikro-ribber i dekkets midtrille knuser og avleder snø og slaps, gir mer friksjon og bidrar til å avlede snø og vann mer effektivt.

Varierende seipinger. 
Nye mønsterblokker med tette grupper av seipinger gir økt trekkraft og gjør dekket mer motstandsdyktig og gir økt ytelse.
 

Sailun Ice Blazer Alpine

Prisgunstig piggfritt vinterdekk
Iceblazer Alpine
Sailun IceBlazer Alpine er den nyeste generasjonen vinterdekk med høy ytelse for personbiler. IceBlazer Alpine er produsert for europeiske vintre med fokus på kjøresikkerhet om vinteren, og en profil som gir optimal stabilitet og kontroll på snødekte, våte og tørre veier.
Gummiblandingen, som består av 100% silisiumdioksid, maksimerer grepet på dekkene, reduserer rullemotstand og slitasje og bidrar til god fleksibilitet ved kalde temperaturer.
 
Ytelsen og egenskapene til Sailun IceBlazer Alpine er TÜV-sertifisert.
TÜV-sertifikatet eller TÜV kvalitetsmerke er en bekreftelse på at produktet oppfyller kravene i lov, standarder og kvalitetsmerker. TÜV kvalitetsmerket bekrefter også at dekket er gunstig når det gjelder kvalitet og ytelse sammenlignet med konkurrenters produkter.

 

PIGGDEKK

Sailun Ice Blazer WST3

Prisgunstig piggdekk med gode allroundprestasjoner. Gode tilbakemeldinger
Sailun WST3
IceBlazer WST3 er et helt nytt piggdekk og kommer med en rekke forbedringer i forhold til forgjengeren.  Et rimelig vinterdekk med god kvalitet i forhold til prisen. Godkjent for nordiske vinterforhold. 

Forbedret gummiblanding
Forbedret Silica-gummiblanding med en unik partikkeldistribusjon som gir dekket et ekstra godt snø- og våtgrep.
 
Økt antall pigger
WST3 kommer med økt antall pigger/m som gir maksimalt og jevnt piggrep.
 
Forbedret mønsterdesign
Forbedret antall seipinger og nye mikro-ribber i dekkets midtrille knuser og avleder snø og slaps, gir mer friksjon og bidrar til å avlede snø og vann mer effektivt.


 

Sailun Ice Blazer WST1

Prisgunstig piggdekk med gode allroundprestasjoner
WST2
Sailun ICE BLAZER WST1 er et piggdekk med gode allroundprestasjoner og kjøreegenskaper. Kombinasjonen av Silica gummiblanding og mønster gir dekket en stabil, sikker og stille kjøring. Et rimelig vinterdekk med god kvalitet i forhold til prisen. Godkjent for nordiske vinterforhold.