oM nORGESDEKK

DET DU VIL HA, NÅR DU TRENGER DET

Norges bredeste utvalg av dekk og felger til personbiler, lastebiler og landbrukskjøretøyer.

HØY KOMPETANSE. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk.

PRODUSENTUAVHENGIG. Vi er Norges største produsentuavhengige dekkgrossist og har landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle formål. Gjennom lokalisering i Oslo,Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Jæren, Trondheim og nå også Narvik i nord, er vi i stand til å levere samme dag til det aller meste av markedet.

STØRST UTVALG. Vår handlekraft og kunnskap gjør Norgesdekk til den beste garantien for utvalg, tilgjengelighet og gunstige priser.
 

SUVERENT GODE INNKJØP

Norgesdekk er i dag en av Norges største uavhengige dekkgrossister med 7 avdelinger i Norge. Dette gir deg store fordeler som kunde.

GUNSTIGE PRISER. Når fem dekk- og felgspesialister slår seg sammen, blir fordelene ytterligere forsterket. Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer.

HØY PRIORITET. Som en stor aktør med gode relasjoner til produsentene både når det gjelder dekk og felger, får vi prioritet på alle vis. Vi har også eget kontor i Asia for å kvalitetssikre alle leveranser fra det asiatiske markedet.

 

VELG OG VRAK

Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner og har kapasitet til å lagerføre over 400.000 dekk og felg samtidig i våre 6 lager på mer enn 23.000m2.

PERSONBILDEKK. Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner. NorgesDekk har kapasitet til å lagerføre inntil 400.000 dekk og felg samtidig. Vi fører dekkmerkene Michelin, Vredestein, Nokian, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Continental, Federal, Falken, Sailun, Minerva og enda flere.

TRANSPORT. Norgesdekk er en betydelig aktør på dekk til transportnæringen og tilbyr både nye og regummierte dekk. Michelin, Bridgestone, Falken, Nokian og Sailun er noen av merkene vi fører på dette området.

LANDBRUK. Dekk og felger til landbruksnæringen er et annet spesialfelt hvor Norgesdekk har lang erfaring og mye kunnskap. I tillegg til anerkjente merker som Michelin, Vredestein, Nokian, Starmaxx og Trelleborg har vi en rekke ulike budsjettmerker og lavprisprodukter.

SMÅDEKK. Vi har også Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskaper og kjøretøyer. Blant annet ATV dekk, plenklipperdekk, trillebårdekk m.fl.

FELG. På felgsiden leverer vi blant annet OZ, MSW, Sparco, Vertini, Sento, Trinity, Autec, Zennen, ProLine og den nye PH Edition II serien.