oM nORGESDEKK

NORGES STØRSTE UAVHENGIGE DEKK & FELG GROSSIST

Norgesdekk AS har sitt utspring fra Jæren Dekk gruppen, og ble etablert som selvstendig grossist-kjede i februar 2010. Siden oppstarten har Norgesdekk AS hatt en meget sterk utvikling, og er i dag Norges største uavhengige dekkgrossist. Via oppkjøp og nyetableringer er vi i dag representert i store deler av Norge med totalt 7 avdelinger fra Narvik i nord til Kristiansand i sør.

Norgesdekk har siden starten hatt et sterkt fokus på utvikle og tilrettelegge for optimal drift, bredde og vareutvalg, nærhet til markedet, samt kompetanse og kundeservice.

 

Det du trenger - når du trenger det

Som Norges største produsentuavhengige dekkgrossist har vi landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle typer kjøretøy og formål. Gjennom lokaliseringer i Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Jæren, Trondheim og nå også Narvik i nord, er vi i stand til å levere samme dag til det aller meste av markedet.

RASK LEVERING: Vi vet at rask tilgang på rette produkter er helt vesentlig for våre kunder. Vi fokuserer på best mulig service gjennom rask ekspedering, ordremottak og utlevering. Levering samme dag til 4 av 5 kunder.

HØY KOMPETANSE. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk.

STØRST UTVALG. Vår handlekraft og kunnskap gjør Norgesdekk til den beste garantien for utvalg, tilgjengelighet og gunstige priser.

HYPERMODERNE NETTBUTIKK. Vi vet at fleksibilitet og lettvinte bestillingsrutiner er avgjørende for våre kunder. Vår hypermoderne nettbutikk tilgjengelig 24 timer i døgnet.

HØY PRIORITET. Som en stor aktør med gode relasjoner til produsentene både når det gjelder dekk og felger, får vi prioritet på alle vis. Vi har også eget kontor i Asia for å kvalitetssikre alle leveranser fra det asiatiske markedet.

GUNSTIGE PRISER. Når flere dekk- og felgspesialister slår seg sammen, blir fordelene ytterligere forsterket. Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer.

Velg & vrak

Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner og har kapasitet til å lagerføre over 400.000 dekk og 100.000 felger samtidig i våre 7 lager på tilsammen 36.000m².

PERSONBILDEKK. Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner. Vi fører dekkmerkene Michelin, Vredestein, Nokian, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Cooper, Continental, Federal, Falken, Sailun, Minerva med flere.

FELG. Vi er stolte av å være importør av flere meget anerkjente felgmerker som italienske Momo, MAK, OZ Racing, samt OZ sine datter-merker MSW og Sparco.  I tillegg fører vi flere meget anerkjente merker som TSW, Black Rhino, Viktor, Equipment, Petrol m.m Samt våre egne merker Sento, Trinity, Autec og den nye PH Edition II serien.

TRANSPORT. Norgesdekk er en betydelig aktør på dekk til transportnæringen og tilbyr både nye og regummierte dekk. Michelin, Bridgestone, Falken, Nokian og Sailun er noen av merkene vi fører på dette området.

LANDBRUK. Dekk og felger til landbruksnæringen er et annet spesialfelt hvor Norgesdekk har lang erfaring og mye kunnskap. I tillegg til anerkjente merker som Michelin, Vredestein, Nokian, Starmaxx og Trelleborg har vi en rekke ulike budsjettmerker og lavprisprodukter.

SMÅDEKK/SPESIALDEKK. Vi har også Norges største utvalg av smådekk og spesialdekk til alle typer redskaper og kjøretøyer. Blant annet ATV dekk, plenklipperdekk, trillebårdekk, camping, scooter, intern transport, snøfresere, småfly, go-kart, lastere, truck, osv. Vi har kjente merker i denne kategorien som Bridgestone, Kenda, Titan,, Trelleborg, Carlisle, Sun-F og Wanda.
 
DSC_5183

SAMFUNNSANSVAR – FORDI VI BRYR OSS

Samfunnsansvar handler om vårt ansvar for hvordan vår virksomhet påvirker mennesker, samfunn og miljø. Norgesdekk sine verdier er ærlighet, respekt,engasjement og samarbeid. Med disse verdiene som kompass jobber vi for å vise samfunnsansvar på flere områder, både mot kundene våre, i vår egen organisasjon og som en ansvarlig bedrift. I dette ligger det at vi tar ansvar for mer enn å selge dekk og levere dekk-relaterte tjenester, og at vi bryr oss om samfunnet.
 

Støtte til frivillige organisasjoner

Norgesdekk mener det er viktig å støtte samfunnsnyttig arbeid som i hovedsak drives på frivillig basis, og gjennom de siste årene har det blitt en tradisjon for Norgesdekk å engasjere seg ved å gi hjelp til noen som virkelig trenger det. I tråd med dette ønsker vi særlig å støtte organisasjoner som arbeider for og med syke barn. Vårt mål er å skape positive ringvirkninger i folks liv, både for enkeltmennesker, i lokalsamfunnet og i storsamfunnet.

World Child Cancer

Norgesdekk har i flere år engasjert seg i årlige innsamlinger til støtte for organisasjonen World Child Cancer, som retter særlig fokus på bekjempelse av barnekreft i utviklingsland og drives utelukkende gjennom veldedighet. Dette prosjektet ble avsluttet i 2017, hvor vi da klarte å samle inn 473.185 kroner til World Child Cancer!
 
>> LES MER OM WORLD CHILD CANCER

 
Malawi_link

Humanitært arbeid for barn og unge

I Norgesdekk AS har vi tidligere hatt tradisjon for å gi alle våre kunder en gave til jul, men fra 2018 ønsket vi å gjøre det litt annerledes. Ved å gi denne julegaven til veldedige formål kan vi i fellesskap bidra til å gjøre noe for andre mennesker. I tråd med vårt tidligere engasjement for World Child Cancer ønsker Norgesdekk særlig å støtte organisasjoner som arbeider med og for syke barn. Hvert år kommer våre ansatte med forslag til organisasjoner som driver viktig humanitært arbeid, særlig for barn og unge.
 
>> LES NORGESDEKK GIR JULEGAVE TIL VELDEDIG FORMÅL


Støtte for 2018:
Valget for 2018 ble Stiftelsen Sykehusbarn, Kreftforeningen, Foreningen for hjertesyke barn, Barnekreftforeningen og Mental Helse som hver fikk 20.000 kroner.
 
Støtte for 2019:
For 2019 har vi fått inn 6 forskjellige forslag og skulle egentlig bare ha 5, men det blir vanskelig å utelate 1 av alle de gode forslagene. Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Norges Myalgisk Encefalopati Forening, Mental Helse, Barnekreftforeningen, Redningsselskapet og Kreftforeningen blir derfor tildelt 20.000 kroner hver. 

Støtte for 2020:
For 2020 valgte vi Barnekreftforeningen, Frelsesarmeen, Kreftforeningen, ALS Norge og Ung Kreft som hver fikk 20.000 kroner.

Støtte for 2021:
For 2021 valgte vi Barnekreftforeningen, Diabetesforbundet, Kreftomsorg Rogaland, Rådet For Psykisk Helse og Stiftelsen Norsk Luftambulanse som hver fikk 20.000 kroner.