Bredt utvalg og kjente merker

Alliance traktordekk

Alliance landbruksdekk tilby et komplett utvalg alternativer for enhver utfordring på gården. Fra høyhastighets flotation dekk, til økt flexion (IF/VF), til prisgunstige traktordekk, tilbyr Alliance et av verdens mest omfattende utvalg av traktordekk designet spesielt for å minimere jordpakking. Alliance produseres av Yokohama Off-Highway Tires, som spesialiserer seg på å utvikle produkter for landbruk, skogbruk, bygg, industri og off-the-road (OTR) markeder over hele verden. Med mer enn 2600 SKUer har selskapet en av de største og mest mangfoldige produktseriene i bransjen, og med en dedikasjon til kvalitet som har gjort Alliance til et pålitelig merke blant bønder over hele verden.

Alliance Agristar 365

Traktor radial High-Speed, D-merket for opptil 65 km/t
Agri star 365
  • Godkjent for 65 km/t
  • Høyt dekkvolum sammen med lavt lufttrykk gir høy trekkraft og økt jordbeskyttelse.
  • God selvrensing
  • Egnet for både på og utenfor vei.
       >> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

Alliance Agrifleks 372+

Traktor radial High-Speed, D-merket for opptil 65 km/t
Agrifleks 372
Det avanserte AGRIFLEX 372 Very High Fleixion (VF) designet med økt sideveggfleksibilitet gjør at dekket kan bære opptil 40 % mer belastning eller gå med 40% mindre luft sammenlignet med et standard traktorradial. Det har et betydelig stort fotavtrykk som fører til lav jordpakking og en komfortabel kjøring for sjåføren. Det større fotavtrykket muliggjør høy trekkraft, reduserer drivstoffkostnadene og øker den totale driftsproduktiviteten.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

Agristar II 465 - 485

High-Speed radial drivdekk, D-merket for opptil 65 km/t
Agristar II
Den høyhastighetsklassifiserte AGRI STAR II kommer med en Stratified Layer-teknologi (SLT) - en unik kombinasjon av to lag: Topplaget med en enkelt vinkelprofil og bunnlaget med flervinkelprofil. Etter 40 % slitasje på dekket, kommer det nederste laget av mønsteret i kontakt med bakken, noe som fører til økt kontaktflate ved den sentrale delen. Dette fører til bedre kjøreegenskaper og ytelse til dekket. Den økte mengden gummivolum i AGRI STAR II øker stivheten som resulterer i bedre slitestyrke.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

324

Diagonal drivdekk
324
Alliance 324 drivhjul er et kraftig traktordekk for alle typer tunge oppdrag. De 45 graders selvrensende dype knastene er spesielt designet for å gi høy trekkraft og lang levetid under harde arbeidsforhold, inkludert kjøring på vei. En sterk nylonstamme sikrer full kraftoverføring, samt god motstand mot mekaniske feil og fuktforringelse.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

303

Front dekk
303
Alliance 303 front dekk er et 3-ribb dekk designet for generelle jordbruksformål. Det har en hevet midtribbe for å sikre enkel styring. Dekket er konstruert for rolig rullering og langvarig ytelse både på og utenfor veien. Den sterke nylonkonstruksjonen og bruken av høyverdige forbindelser gjør det til et dekk av topp kvalitet.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

551

Radial multidekk
551
551 MULTIUSE PROFESSIONAL er spesialdesignet for traktorer og agroindustrielle maskiner som brukes på vei. Unik slitebanedesign med seiper gir overlegent grep i tørre, våte og snøforhold og sikrer utmerket kjøreopplevelse. Dekkets spesielle sammensetningsformulering sikrer jevn funksjon selv i ekstremt lave temperaturer. Den robuste stålbeltekonstruksjonen garanterer utmerket holdbarhet hele året.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

550 
Radial multidekk

550
550 MULTIUSE-med allsidige slitebanedesign til industri landbruks kjøretøy. Spesifikk blokkmønsterdesign muliggjør høy ytelse på snødekte så vel som på sandete terreng. Et grunnleggende retningsbestemt knastdesign, delt av adskilte blokker, gir et godt grep på myke overflater. I tillegg gir et høyt antall blokker lang slitasjelevetid og lav rullemotstand under transport på harde overflater. Ensartet bakketrykkfordeling og slitebaneslitasje er gitt av forsterket dekkstamme. I tillegg gir stålbelter den mest effektive punkteringsbeskyttelsen.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)