Norges beste utvalg på dekk

LingLong dekk

Lingong er en av Kinas ledende dekkprodusenter med svært høy teknologi. De har over 10 000 ansatte og selger dekk over store deler av verden, og har egne produksjonsanlegg i både Kina, Taiwan og Serbia. I tillegg har de testkontor i Europa for å utvikle den mest nyskapende teknologien. 

Linglong dekk er klassifisert som rimelige dekk, men oppfyller all den nødvendige internasjonale standarden. Linglong dekk har utviklet nye dekklinjer for det europeiske markedet som ble lansert i 2021. Tester utført av Applus+ IDIADA i Spania viser at de to dekkene Sport Master og Grip Master, begge har oppnådd en EU-dekkmerking "A" for våtgrep i alle dimensjoner. 

LINGLONG SOMMERDEKK

LingLong Sport Master

Ny generasjon UHP sommerdekk 
LingLong Sport Master
LingLong Sport Master er et nyutviklet sommerdekk i UHP kategorien, og representerer et stort sprang fremover når det gjelder våtgrep, med en forbedring på 17 prosent i forhold til de tidligere UHP -produktene som gir dekket en A -rangering på EU-dekketiketten. Meget gode handling egenskaper og våtgrepsytelse takket være den innovative FUB (Flow Breaker Unit) -teknologien.

LingLong Comfort Master

Ny generasjon HP touring sommerdekk 
LingLong Comfort Master
LingLong Comfort Master er et nyutviklet touring sommerdekk i HP kategorien, beregnet for personbiler. Et komfortabelt og støysvakt dekk som også utmerker seg med meget godt våtgrep.

LingLong Grip Master

Ny generasjon SUV sommerdekk 
LingLong Grip master
LingLong Grip Master er et nyutviklet sommerdekk spesielt utviklet for SUV. for behagelig og stille kjøring med sitt utmerkede veigrep og gode kjøreegenskaper samt overlegent våtgrep.

LINGLONG vinterdekk

LingLong Nord Master

Nyutviklet piggfritt vinterdekk
Linglong Nord master
LingLong Nord master er et nyutviklet piggfritt vinterdekk spesielt beregnet for nordisk hardt vinterklima. Ny gummiblanding som forbedrer is- og snø ytelsen til dekket sterkt. I oktober 2020 ble Nord Master testet av magasinet Test World, og rangert som åttende blant alle testede produkter.

LingLong Green Max Ice
Prisgunstig piggfritt vinterdekk

Westlake SW608
  • V-mønster med høyt dreneringsspor for å tømme snø, slaps og vann raskt
  • Optimal retning av seip maksimerer dekkets kontakt med veibanen, samt gir enestående trekkraft og kontroll under alle vinterkjøringsforhold
  • Spesiell gummiblanding for vinterbruk
         
 

LingLong Green Max Winter Grip 2

Nyutviklet prisgunstig piggdekk
Westlake ZuperEco Z-107
• Godt grep på snø
• Gode kjøreegenskaper på tørr og våt asfalt
• Meget retningsstabilt
LingLong dekk