Norges beste utvalg på dekk

Goodyear dekk

Goodyear dekk er et resultat av over 100 års innovasjon og ledende teknologi, og tilbyr svært høye nivåer av ytelse og sikkerhet. Med Goodyear får du høy kvalitet og ekte trygghet som standard. Dekk spekket med nyskapende teknologiske gjennombrudd som gir dekk med lengre levetid og en bedre kjøreopplevelse. Alt fra optimal ytelse til drivstofføkonomi.

Goodyear dekk monteres som standard hos flere av verdens ledende bilprodusenter som Mercedes, Audi, BMW, VW, Ford med flere.

SOMMERDEKK

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
Premium sommerdekk

Goodyear Eagle
Luksuriøs komfort med overlegen bremseevne på vått føre. Vårt testvinnende UHP-dekk gir deg kortere bremselengde på våte og tørre veier, og utmerket kraftoverføring for presist veigrep slik at du kan beholde kontrollen og nyte reisen. 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
Premium sommerdekk

Goodyear Eagle asymmetric 6
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 er det nyeste ultra high performance dekket i den kjente Asymmetric serien. Et sommerdekk designet for å gi høy ytelse under alle sommerforhold. Dette allsidige dekket er like pålitelig som det er spennende.
  • Overlegne bremseegenskaper under tørre forhold
  • Topp håndtering under tørre forhold
  • Adaptivt våtgrep
  • Lav rullemotstand - passer for elektriske kjøretøy

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
Premium SUV sommerdekk

Goodyear Eagle
Maksimal kontroll for moderne SUV-er. Et ytelsesdekk for SUV-er i premiumsegmentet med kort bremselengde og maksimal kontroll. Enestående veigrep kombinert med lavt drivstofforbruk.

Goodyear EfficientGrip
Premium sommerdekk

GoodYear EfficientGrip
EFFICIENTGRIP. Et HP-dekk i miljøsegmentet. Klasseledende rullemotstand bidrar til å spare drivstoff og gir lengre kjørelengde slik at du ikke trenger å kjøpe nye dekk like ofte. Alt dette kombinert med svært gode egenskaper på vått føre. Helt uten HA-oljer.

Goodyear EfficientGrip Performance 2
Premium sommerdekk

Goodyear EfficientGrip Performance 2
NYHET! Høyytelsesdekket med enestående kjørelengde og forbedret ytelse på vått og tørt føre. Kortere bremselengde på vått underlag takket være Wet Braking Technology. Dekket har forbedret stabilitet og veigrep i nødsituasjoner og er utstyrt med Mileage Plus Technology som gir økt levetid.

Goodyear EfficientGrip Performance
Premium sommerdekk

GoodYear EfficientGrip Performance
Høyytelsesdekket med høy sikkerhet og komfort. Flerfoldige testvinnere i segmentet for HP-personbildekk. Innovative WearControl Technology sikrer optimal balanse mellom våtgrep, enestående veigrep og lavt drivstofforbruk under hele dekkets levetid

Goodyear EfficientGrip SUV
Premium SUV sommerdekk

GoodYear EfficientGrip SUV
Det drivstoffbesparende testvinnende SUV-dekket som gir kortere bremselengder og er bygd for at du skal trives bak rattet. FuelSaving Technology gir lavere drivstofforbruk, mindre CO2-utslipp og mer stillegående kjøring. 

Goodyear EfficientGrip Compact
Premium sommerdekk

Goodyear EfficientGrip Compact
Høyteknologi for småbiler. Et medlem av EfficientGrip-familien konstruert for kompakte biler. Dekket har en særlig mønsterdesign og en optimert dekkonstruksjon som reduserer risikoen for vannplaning og senker rullemotstanden. 

Goodyear Eagle F1 Supersport
Premium sommerdekk

Goodyear Eagle F1 Supersport
Et konkurranseinspirert dekk for overlegent grep på tørre veier. Goodyears nye dekk med ultimat ytelse utviklet med avanserte teknologier fra motorsportdekk gjør at førerne kan få ut maksimal ytelse fra sine biler, på veien og på racerbanen.

Goodyear Eagle F1 Supersport R
Premium sommerdekk

Goodyear Eagle F1 Supersport R
Eksepsjonelt grep og styrepresisjon på tørt føre, på og utenfor banen. Med egenskaper som: Eksepsjonell ytelse og grep på tørt føre, utmerket styrepresisjon og stabilitet ved høye hastigheter.

Goodyear Eagle F1 Supersport RS
Premium banedekk

Goodyear Eagle F1 Supersport RS
Et dekk klar for banen med utrolig ytelse på tørt føre. Egenskaper: Hypergrep og ultimat ytelse på tørt føre gjennom høyspesialisert motorsportblanding, økt stabilitet ved svinging – broer i første sporet for knaststabilitet og bøyningsmotstand, utmerket stabilitet ved høye hastigheter – beskyttelse mot deformasjon av slitebanen ved høye hastigheter 

VINTERDEKK

Goodyear UltraGrip Arctic 2 testvinner
Premium piggdekk

Goodyear UltraGrip Arctic 2
Testvinner NAF/Motor 2021. Piggdekk med enestående ytelse ved bremsing på is og snø. Førsteklasses ytelse på det tøffeste vinterføret. Solid oppbremsing og styring på snø. Et jevnt høyt nivå på alle underlag, toppet med et suverent isgrep.

Goodyear UltraGrip Ice 3
Premium piggfritt vinterdekk

Goodyear UltraGrip Ice 3
Goodyear sitt nyeste piggfrie vinterdekk UltraGrip Ice 3 er utviklet spesielt for de unike behovene i det nordiske markedet. Med en rekke nyskapende funksjoner setter Goodyear standarden for piggfrie dekk. Dekket er basert på de nyeste teknologiene som fører ytelsen opp på et nytt nivå.

Spesielle egenskaper gjør at det passer perfekt på en rekke ulike biler, inkludert kraftige og tunge SUV-er og elbiler:
  • Ice Handling+-teknologi består av en optimalisert kontaktflate, økt med 20 %, som gir utmerket håndtering på is, selv når de brukes på tyngre kjøretøyer.
  • Snow Braking-teknologi består av en optimalisert slitebanedesign med høyere tetthet av lameller og større antall blokker i slitebanen, noe som gir 21 % flere gripekanter og forbedrede bremseegenskaper på snø, også ved høy belastning.
  • Ice Grip-teknologi består av en nyskapende gummiblanding som gir bedre kontakt på is. Den er 35 % mykere ved lave temperaturer enn forgjengeren3, og beholder dermed elastisiteten og gir utmerket veigrep selv i ekstrem kulde.

Goodyear UltraGrip Performance+
Premium piggfritt vinterdekk

Goodyear UltraGrip Performance+
Det oppgraderte europeiske vinterdekket UltraGrip Performance + har forbedret ytelse på vått og tørt føre og vinterføre. Egenskaper: bedre grep på is og snø, korte bremselengder på vått og tørt føre, optimal kontroll på vinterveier og balanse mellom veigrep på tørre veier og ytelse på snø.

Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen 1
Premium piggfritt SUV vinterdekk

Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen 1
Snøen faller og smelter, men ytelsen endres ikke på det europeiske vinterdekket UltraGrip Performance SUV. Egenskaper: Låsende seipinger og slitebanemønster for SUV-er, plassering av seipinger og blokk er optimert for SUV-er, TOP-indikator for optimal ytelse

Goodyear UltraGrip Performance 2

Premium piggfritt vinterdekk
Ultragrip performance 2
Det testvinnende europeiske vinterdekket for høyytelsesbiler med egenskaper som: sterkt veigrep på glatte vinterveier, bra veigrep på både våte og tørre veier, bra beskyttelse mot vannplaning og en stillegående, behagelig kjøring

Goodyear UltraGrip Ice 2

Premium piggfritt vinterdekk
Ultragrip ice 2
UltraGrip Ice 2 viser vinteren hvem som bestemmer med enestående bremselengde og maksimert veigrepytelse. Det testvinnende dekket yter både i dyp snø og på is.

Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen 1
Premium piggfritt SUV vinterdekk

Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen 1
Det nordiske SUV-dekket som gir enestående grep på is og snø og god balanse mellom kjøreegenskaper på tørre og snøkledde veier for SUV-er. Har optimal kjøreytelse og bra grep og bremsevirkning for SUV-er. Bygd i henhold til det prisbelønte konseptet for UltraGrip-familien.

Goodyear UltraGrip 9+
Premium piggfritt vinterdekk

Goodyear UltraGrip 9+
Oppgradert europeisk vinterdekk med forbedret vinterytelse og økt kjørelengde. Den nye gummiblandingen fører til forbedret gummielastisitet ved lave temperaturer. Andre egenskaper: forbedret grep på is og snø, svært god motstand ved vannplaning og optimal kontroll på vinterveier.

Goodyear UltraGrip Cargo
Premium piggfritt vinterdekk til varebiler

Goodyear UltraGrip Cargo
Hold varebilen på veien også under vanskelige vinterforhold med enestående feste og bremseevne på snøtunge og isete veier. Egenskaper: Bedre balanse mellom ytelse på tørt føre og på snø, bedre bremsing og feste på is og snø, lengre kjørelengde også med tung last.
Goodyear dekk