Norges beste utvalg på dekk

Minerva dekk

Minerva dekk er et av Norges mest solgte kinadekk, ikke uten grunn. Dekkene har vist gode resultater gjennom over 8 års salg i Norge og  er et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris.
Minerva tilbyr et stort utvalg av dekk, hele 138 dimensjoner i sommerdekk og 130 dimensjoner i vinterdekk, pigg og piggfrie dekk.

SOMMERDEKK

Minerva F109

Prisgunstig sommerdekk til vanlige biler
Minerva%20F109-500x500
F109 er storselgeren til vanlige biler. Et prisgunstig sommerdekk, med gode kjøreegenskaper på både våte og tørre forhold.

Minerva F209

Prisgunstig sommerdekk med gode allround prestasjoner 
Minerva-F105
Sommerdekk med gode allround prestasjoner uten at komforten svekkes. Dekket tilbys i de mest populære størrelsene. Rette riller sørger for svært effektiv vann drenering. Et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris.
 

Minerva F205

Prisgunstig sommerdekk med sportslige egenskaper
Minerva-F205
Minerva F205 er et prisgunstig sommerdekk med sportslige egenskaper, utviklet for god ytelse uten å kompromisse på komfort og støy ved å kombinere jevn slitebane og mønstersammensetning. Forbedret gummiblanding og mønster gir god håndtering på våte veier ved å redusere risikoen for vannplaning, samtidig som det gir godt grep på tørre veier for aktiv kjøring.
Minerva F205 kommer i størrelser fra 16 til 20 tommer.
 

VINTERDEKK

Minerva S110

Piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold
falken-azenis-fk510
Minerva S110 er et piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold. Et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris.
 

Minerva S210

Piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold
MINERVA-S210
Minerva S210 er et piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold. Et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris.
 

Minerva S310

Piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold
MINERVA-S310
Minerva S310 er et piggfritt vinterdekk utviklet for nordiske forhold. Et prisgunstig alternativ som yter langt over sin pris.
 
Minerva dekk