Bredt utvalg og kjente merker

Alliance fltation og AW dekk

Alliance landbruksdekk tilby et komplett utvalg alternativer for enhver utfordring på gården. Fra høyhastighets flotation dekk, til økt fexion (IF/VF), til prisgunstige traktordekk, tilbyr Alliance et av verdens mest omfattende utvalg av traktordekk designet spesielt for å minimere jordpakking. Alliance produseres av Yokohama Off-Highway Tires, som spesialiserer seg på å utvikle produkter for landbruk, skogbruk, bygg, industri og off-the-road (OTR) markeder over hele verden. Med mer enn 2600 SKUer har selskapet en av de største og mest mangfoldige produktseriene i bransjen, og med en dedikasjonen til kvalitet som har gjort Alliance til et pålitelig merke blant bønder over hele verden.

 

885

Radial implementdekk
885
Alliance 885 er spesielt konstruert for å bære høy last ved høye hastigheter, og en lang rekke bruksområder for landbrukstransport. Dekkets retningsbestemte slitebanemønster gir overlegen trekkraft og utmerket selvrensing. Det har en stålbeltekonstruksjon som sikrer lavere nedetid, noe som fører til lavere vedlikeholdskostnader og kraftig stamme som gir høyere slitestyrke. Det store fotavtrykket sammen med avrundede skuldre gir avlingsbeskyttelse og minimerer jordpakking.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

882

Radial implementdekk
882
Alliance 882 Implement-dekk kombinerer de beste egenskapene til flotasjonsdekk og radialkonstruksjon, for å gi overlegen ytelser på vei og i felt. Et av dekkets fremtredende trekk er en sterk stamme forsterket med stive stålbelter. Dekkets retningsbestemte blokkkonfigurasjon sikrer best mulig selvrensende evne og hjelper til med å holde kjøreretningen på/av veien. På grunn av dets indre volum er dekket preget av lavt lufttrykk som gir lav jordpakking for svært høy lastekapasitet.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

320

Diagonal implementdekk
320
Alliance 320 er et implementdekk med høy lastekapasitet og minimal jordpakking. Dette er et ideelt dekk for moderne jordbruk designet for bruk på og utenfor veien. Dekkets sterke nylonkonstruksjon gir overlegen ytelse og holdbarhet.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

328

Diagonal implementdekk
328
Alliance 328 Flotation er et spesialdesignet dekk konstruert for å bære tunge belastninger og brukes under tøffe forhold. Det gir forbedret stabilitet i forhold til konfigurasjon med to dekk. Dekket gir også mye bedre kjørekomfort, høyere maskinmobilitet, bedre selvrensing og bedre generelle ytelser på veien.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)

389

Radial implementdekk
389
Alliance Agriflex+ 389 VF introduserer neste runde med innovasjon: Verdens første VF-flotasjonsdekk tilbyr muligheten til å bli drevet med 30 % lavere lufttrykk enn et konvensjonelt flotasjonsdekk. Agriflex+ 389 tilhengerdekk gjør det mulig å speile trykket til VF-dekk på dagens traktorer med høye hestekrefter. Dette reduserer fotavtrykket betydelig og resulterer dermed i lav jordpakking.

>> Teknisk info (Alliance hjemmeside)