AUDI INTRODUSERER FALKEN AZENIS RS820 SOM TILVALG TIL SIN NYE S3

Audi’s nye S3 er det første kjøretøyet som forlater Audi fabrikken med Falken sitt Super Ultra High Performance(SUHP) dekk AZENIS RS820. Med quattro firehjulsdrift, 333 HK og 420 Nm dreiemoment, krever Audi S3 et høyytelsesdekk som Falkens mest avanserte SUHP-dekk.
AUDI INTRODUSERER FALKEN AZENIS RS820 SOM TILVALG TIL SIN NYE S3
Falken AZENIS RS820 ble designet med super-presis håndtering, stabilitet og kontroll under alle kjøreforhold i tankene. AZENIS RS820 er ideelt for sportsbiler og motorsportsorienterte førere med høye krav til dekkene.

Dekket har hentet flere konstruksjonsteknologier fra Falkens high-tech motorsportsutvikling, og det samlede resultatet gir robuste kjøreegenskaper over et bredt spekter av veidekker og forhold, både vått og tørt. Falken leverer AZENIS RS820 i 235/35 R19 til både S3 Sportback og S3 Sedan produsert i Ingolstadt, Tyskland.

"Vi er stolte over at vårt nye AZENIS RS820 er førstevalget for den nye Audi S3," sier Christian Stolting, OE Sales Director hos Falken Tyre Europe. – Helt fra starten hadde vi som mål å designe et dekk som kombinerer dynamisk kjøring, smidig håndtering og kraftig ytelse. AZENIS RS820 oppfyller de strenge kravene til Audis entusiastiske ingeniører og bekrefter med dette Falkens evner til å produsere dekk i SUHP segmentet.

Falken har allerede introdusert 38 størrelser av AZENIS RS820 til det europeiske markedet. Flere størrelser kommer snart.