Levering samme dag til det meste av markedet

Vi vet at rask tilgang på rette produkter er helt vesentlig for våre kunder. Med avdelinger i Bergen, Jæren, Kristiansand, Tønsberg, Oslo og Trondheim er vi i stand til å levere samme dag til det meste av markedet. Vi fokuserer på best mulig service gjennom rask ekspedering, ordremottak og utlevering. Via nettbutikk, prislister på web, ordrekontor og direkte telefon står vi til kundens disposisjon døgnet rundt.
 

Det ypperste av erfaring og spisskompetanse

Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk. Vi har en god stab av rutinerte og meget godt kvalifiserte medarbeidere som gjennom en årrekke har opparbeidet seg en unik spisskompetanse innefor de ulike segmenter.

Mer enn 400.000 dekk og felger på lager

Norgesdekk har kanskje Norges bredeste utvalg av dekk og felger både til personbiler, last, industri og landbrukskjøretøyer. Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner og har kapasitet til å lagerføre over 400.000 dekk og felg samtidig. Vi har kanskje Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskaper og kjøretøyer.
 

Et unikt utvalg av nisjeprodukter

Vi har kanskje landets beste utvalg både når det gjelder forskjellige dekksegment, og når det gjelder utvalg innenfor de enkelte segment. Vi har Norges største Ultra High Performance program og vi vil spesielt fremheve vårt utvalg og kompetanse innen SUV  dekk, UHP dekk, felger, spesialdekk, slanger og rekvisita.
felgsamling

ET UNIKT UTVALG AV FELGER

Norgesdekk er ene-importør av italienske OZ Racing, samt MSW og SPARCO. I tillegg fører vi  felger fra kjente produsenter som MAK, MOMO, TSW, Beyern, Mandrus, Cray, Redbourne, CMS, Black Rhino, Vertini, Avant Garde, Pro Line med flere. I tillegg har vi våre egne merker PH Edition,  Trinity og Sento.

 

STORT UTVALG AV ATV DEKK

Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer av ATV dekk. Kjente merker av god kvalitet som Kenda og Wanda samt budget-dekk fra Sun F.