Continental mc-dekk

PIRELLI MC DEKK

Norgesdekk har siden 2023 distribuert Pirelli MC dekk.

Pirelli er et ledende globalt merke kjent for sin banebrytende teknologi, avanserte produksjonskvalitet og lidenskap for innovasjon. Ordet ‘Passion’ og Pirelli MC dekk går hånd i hånd. Dette er det flere grunner til, en av de viktigste er deres fokus på kvalitet og hengivenhet, fra produksjon og helt frem til deg som kunde.

Racing ligger i Pirelli sitt DNA og de leverer dekk til blant annet Superbike serien og Formel 1 for å nevne noe. Pirelli er ensbetydende med kvalitet og kjørekomfort og er kjent for å produsere noen av verdens beste premium-dekk.


 
Pirelli MC dekk
Pirelli Logo

Pirelli lanserer SCORPION™ TRAIL III

Pirelli Scorpion trail 3

SCORPION Trail III er det nye enduro-gatedekket fra Pirelli utviklet for maxi enduros som kombinerer utmerket ytelse på asfalt og forbedret slitestyrke til terrengbruk. Dette nye dekket garanterer betydelig forbedret veihåndtering og sportsligere oppførsel takket være utmerket grep, samt bedre ytelse på vått underlag. Videre sikrer SCORPION Trail III stabilitet selv med full last og kan best samhandle med maskinens elektroniske systemer. Til slutt, når det gjelder terrengkjøring, har slitestyrken blitt betydelig forbedret, noe som er en viktig parameter for de som elsker å begi seg ut på grusveier.
 
Diablo Rosso
Diablo Rosso IV
Diablo Rosso IV er Pirelli’s fjerde generasjon av den suksessfulle Diablo Rosso familien med høy-ytelsesdekk for supersports motorsykler.
  • Suverent grep under bremsing og enestående grep ut av svinger.
  • Setter ny standard for feedback og kjøretøykontroll på både tørre og våte veier.
Diablo Rosso 4 corsa
Diablo Rosso IV Corsa
Med dekket Diablo Rosso IV Corsa presenterer Pirelli den nye referansen for sportslighet i Diablo Rosso familien. Diablo Rosso IV Corsa -mønsteret er den tynnere versjonen av Diablo Rosso IV, utviklet for å gi økt grep takket være den maksimerte kontaktflaten.
ContiRoadAttack 4
Angel GT II
Pirelli Angel GT II er videreutviklet med utgangpunkt i Pirelli Gran Turismo-konseptet. Et ypperlig sport touring-dekk, særlig for deg som reiser på lange turer med oppakning og passasjer. Et stabilt dekk med lang levetid. 
Diablo Rosso Sport
Diablo Rosso Sport
Sporty Pirelli dekk for daglig bruk, som gir stor kjørevennlighet og smidighet i de krappe svingene.
  • Maksimalt grep under alle forhold
  • Slitebanemønster hentet fra Diablo Supercorsa-design
  • Strålende våt ytelse på overflater med lav vedheft takket være innovativ gummiblanding.
Night Dragon
Night Dragon GT
Chopper/Cruiser dekk med den utrolige Pirelli-sporty følelsen · Bedre grep, veigrep og utseende enn standarddekk for Custom/Cruiser-motorsykler. Gir en svært responsiv kjøreopplevelse med en god balanse mellom pålitelighet og levetid på dekket. Optimalisert for de nye V-Twin-motorene med mer kraft og høyere dreiemoment.
Scorpion Rally STR
Scorpion Rally STR
Pirelli Scorpion Rally STR er et enduro og adventure dekk for alle underlag. Et svært motstandsdyktig dekk om opprettholder høy ytelse selv etter intens bruk. Optimaliserte fordekkblokker for bedre retningsstabilitet ved høye hastigheter. Høy trekkraft, selv på de mest utfordrende overflatene, takket være spesifikk geometri og blokkplassering på bakhjulet.
Supercorsa V4
Diablo Supercorsa V4
Diablo Supercorsa V4-dekket er et resultat av 20+ års erfaring i FIM World Superbike Championship, med mer enn 3,5 millioner solgt siden 2007. Det er to versjoner av Diablo Supercorsa V4: SC "Special Compound"-versjonen, tilgjengelig i tre forskjellige sammensetninger, er ideell for bruk på bane, og SP "Sport Production" er et gate-lovlig dekk som er laget for bruk på både racerbane og vei.
Diablo Superbike
Diablo Superbike
Det offisielle dekket til World Superbike Championship (WSBK).Diablo Superbike er  Pirelli’s mest sporty racingdekk for å slippe løs lidenskapen din på racerbanen. Dedikert til profesjonelle kjørere og lidenskapelige motorsyklister som leter etter topp ytelse på racerbaner over hele verden
Scorpion MX32
Scorpion MX32
Pirelli Scorpion MX32 er et crossdekk som egner seg godt på myke og medium harde underlag, det kan med fordel brukes til både trening og konkurranse. Utmerket trekkraft på alle overflater for å sikre maksimal kraftoverføring til bakken. Scorpion MX32 beholder kjøreegenskapene under selv de tøffeste kjøreforholdene.