eT UNIKT FELGUTVALG

FELGER

Norgesdekk leverer et bredt utvalg av lettmetallfelger til personbil og varebil. Vi har over 70.000 felg på lager og er stolt av å være eneimportør av italienske OZ felg. I tillegg fører vi også MSW, OZ sin datterfelg, og SPARCO motorportsfelg, også fra OZ. I tillegg fører vi  felger fra MAK, Momo, TSW, Beyern, Cray, Redbourne, CMS, Mandrus, Victor, Lumarai, Black Rhino med flere. Og sist men ikke minst våre egne merker PH Edition,  Trinity og Sento.

<< Les mer om våre felgmerker i menyen til venstre.

Samlet disponerer Norgesdekk i dag 35.000 m2 lager med en kapasitet på ca 100.000 felger.  For fullstendig oversikt over vårt utvalg og felgmodeller se vår felgkatalog eller benytt vår felgvisning.OZ FELGER

OZ er en legende innen bilverdenen med sin eksklusive teknologi og design. Felger med kvalitet til det ytterste. Varemerket OZ Racing er utviklet og produseres i Italia. Ren OZ style, ren Italian style!
The OZ Collection: Top Class, I-Tech, Via Veneto, X- Line, Racing og All Terrain.

Les mer om OZ felger i menyen til venstre.


MSW FELGER

MSW utvikles av OZ, ble introdusert i 1980 årene, og representerer en lang arv når det gjelder kvalitet på design og sikkerhet.
MSW gir nyskapende stylingmuligheter til selv de nyeste biler, til en rimelig penge.

Les mer om MSW felger i menyen til venstre.
 


MAK FELGER
MAK produserer felger til blant annet BMW, Landrover, Audi, VW, Mercedes, Volvo og Porsche med perfekt passform på nav. I tillegg har MAK er stort program for VAN og SUV og selvfølgelig andre biler. 

Les mer om MAK felger i menyen til venstre.

 


TRINITY/SENTO FELGER

Norgesdekk sine egne budget felger utviklet og produsert i Kina. Klassisk og stilren design som leveres i den kvalitet som forventes av felgene våre.

Les mer om Trinity og Sento felger i menyen til venstre.PH EDITION FELGER

Norgesdekk sine egne budget felger utviklet og produsert i Kina. Klassisk og stilren design som leveres i den kvalitet som forventes av felgene våre.

Les mer om PH Edition felger i menyen til venstre.
 

 

oz wheels_mak wheels_vertini_momo_trinity_msw
Black rhino_ph edition_sento_redbourne_mandrus
dekkshop%20Banner_felg

FELGVISNING

Se hele vårt utvalg av alufelger
sortert etter bilmodell!