Norges beste utvalg på dekk

Michelin dekk

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter, og produserer mer enn 160 millioner dekk i året.  
Omtrent halvparten av alle dekk som selges til verdens person- og lastebilmarked er et Michelin dekk.

Norgesdekk har i en årrekke hatt et nært og godt samarbeid med Michelin. Vi lagerfører et meget bredt utvalg av Michelin dekk.

Verdenskjent innovatør

Omtrent halvparten av alle dekk som selges til person- og lastebil markedet i verden er et Michelin dekk.
Selskapets lange erfaring i dekk produksjon og imponerende innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene til mange bilprodusenter
 
Michelin produserer dekk til biler av alle slag, motorsykler, sykler, lastebiler, landbrukskjøretøy, industrielle kjøretøy og fly.
Michelin har en sterk tilknytning til motorsport og har helt siden 1970 tallet forsynt Formel1 sporten med racing dekk. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er dekkene blitt verdenskjent for sin lange holdbarhet, høye sikkerhet, meget energieffektive og forbedrer kjøregleden.

Ledende i utvikling av miljødekk

Michelin har lenge vært ledende i utviklingen av miljødekk som gir lavt drivstofforbruk og høy sikkerhet takket være sin Durable Security Compound (DSC) gummiblanding. Selskapet har siden 2001 vært medlem av World Business Council for Sustainable Development, og er også en del av organisasjonens prosjekter på bærekraftig mobilitet. Michelin har forpliktet seg med ti mål for hvordan selskapet skal bli bedre miljømessig.

Det gjør at et kjøp av Michelin dekk ikke bare er et godt valg i forhold til kvalitet, men også i forhold til miljøvennlighet.
Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et Michelin dekk er av høy kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.
 

MICHELIN SOMMERDEKK

Energy e•Primacy

Kjør på verdens første C02-nøytrale sommerdekk, og kom lenger, uansett hvilken bil du har
e•Primacy
Velg e·PRIMACY, verdens første CO2-nøytrale dekk, om du vil spare penger, øke rekkevidden og redusere ditt miljøavtrykk under hele dekkets levetid. Opplev det lave drivstofforbruket, takket være 27% mindre rullemotstand sammenlignet med de nærmeste konkurrentene.  
Energy passive compound muliggjør et lavere energitap i dekket, noe som fører til en lavere rullemotstand og dermed lavere drivstofforbruk.

>> Les mer www.michelin.no

Pilot Sport 5

Sommerdekk med sportslig ytelse og lang levetid.
Michelin Pilot Sport 5
Velg Pilot Sport 5 for maksimalt grep og bremsing på våt og tørr vei. Dual Sport mønsterdesign har en innside med store langsgående spor som leder bort vannet superraskt, for å gi bedre trekkraft på våt vei, og en utside med rigide blokker for bedre grep på tørr vei. Det gir deg full kontroll over kjøreturen og stor kjøreglede.

CrossClimate

Nordisk sommerdekk for vekslende vær
Michelin CrossClimate
Michelin CrossClimate utviklet for å håndtere det vekslende været som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til nedbør og kalde temperaturer den andre, og til og med et uventet snøfall. CrossClimate presterer i klasse med Michelins sommerdekk om sommeren på både tørt og vått underlag og dekket har toppgraderingen «A» på den europeiske dekktesten for bremsing på våt vei, både i kalde og varme temperaturer. 

>>LES OGSÅ: MICHELIN LANSERER CROSSCLIMATE

Energy Saver +

Miljødekk for bybiler, flerbruksbiler og personbiler
Energy Saver
Sommerdekk for bybiler, flerbruksbiler og personbiler.
Spar enda mer drivstoff og kjør trygt. Spar opp til 60 liter drivstoff sammenlignet med forgjengeren. Energy Saver+ tilbyr lavere drivstofforbruk, reduserte karbonutslipp, lengre levetid og høyere sikkerhet.

Primacy 4

Sommerdekk for familiebiler og biler med høy ytelse
Primacy 4
SIKKERHET FRA FØRSTE TIL SISTE KILOMETER
Nyheten Michelin Primacy 4 er beregnet på familiebiler og biler med høy ytelse, og bygger videre på forgjengeren Primacy 3. Nye Primacy 4 tilbyr trygg kjøring både med nye og slitte dekk, og kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer. Varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.

Pilot Sport 4 testvinner

Sommerdekk for sportslige biler med høye prestasjoner
Pilot Sport 4
TESTVINNER I MOTORS SOMMEDEKKTEST 2018!
Det nye Pilot Sport 4 låner erfaringer fra både Pilot Super Sport og Michelins engasjement med Formel E race serien. Dette har resultert i et dekk som har høyere ytelsesfokus enn forgjengeren Pilot Sport 3, men har fortsatt den samme slitestyrke, perfekt våtgrep og høyt komfortnivå som forventes av et premium dekk. "Dynamic Response"-teknologi sikrer optimal styrerespons. Det optimaliserte dekkmønsteret tilpasser seg kontinuerlig til veien for å gi best mulig kontaktflate mot veibanen. En ny gummiblanding med spesielle "funksjonelle elastomerer" og Silica-blanding sørger for glimrende grep og bremsing på våt vei. Dype og brede langsgående riller gir utmerket drenering på våt vei.

Pilot Supersport

Spesielt utviklet for supersportsbiler og tuning
Pilot Supersport
Sommerdekk spesielt utviklet for supersportsbiler og tuning i ultra high performance-klassen. Sikkerhet selv under de mest krevende forhold.Optimalt grep og beste kjøreegenskaper på tørt underlag. Utviklet i samarbeid med Porsche, BMW M og Ferrari.
 
MICHELIN Pilot Super Sport har dratt nytte av den nyeste programvaren innen digital simulering som brukes av fly- og bilindustrien. Takket være disse hypermoderne verktøyene blir krefter og temperaturer jevnere fordel over kontaktfeltet.

Pilot Sport Cup 2

UHP dekk godkjent for vei, konstruert for bane
Pilot Sport Cup 2
Ultra High Performance dekk. Nye MICHELIN Pilot Sport Cup 2 er den nyeste generasjonen racingdekk godkjent for bruk på vei som er utviklet for biler med høye ytelser. Et tegn på dekkets egenskaper er at det er det eneste originalmonterte dekket på biler som Ferrari 458 Speciale, Mercedes SLS AMG Black Series og Porsche 918 Spyder.
MICHELIN Pilot Sport Cup 2 produseres med samme teknologi som brukes til racingdekk. I slitebanen brukes Bi-Compund-teknlogi som innebærer forskjellige gummiblandinger på de indre og ytre seksjonene av slitebanen.

Latitude Tour HP

SUV sommerdekk mest for vei
latitude tour hp
Michelin Latitude Tour HP - SUV sommerdekk som gir maksimal komfort og lang levetid. SUV dekket for deg som kjører mest på vei.

Michelin Latitude Tour HP er merket med Michelin Grønn X, ett  symbol som bare gis til dekk som har spesielt lav rullemotstand, lavt drivstofforbruk og lang levetid.
Dekket fungerer godt på de fleste områder og er spesielt godt egnet til nordisk sommervær med både  regn og sol. 
Michelin Latitude Tour HP er godkjent for originalmontering på mange modeller hos bilprodusentene: : f.eks. Audi Q5, Porsche Cayenne, Mercedes M-, R- og GL-klasse, Range Rover Evoque, BMW X5, Volkswagen Touareg og Volvo XC60 og XC90

Latitude Sport 3

For SUV biler med de aller høyeste prestasjonene
latitude sport 3
SUV sommerdekk med meget kort bremselengde. Beregnet for SUV biler med de aller høyeste prestasjonene. Referansedekk for Porsche Cayenne og godkjent for originalmontering på de raskeste SUV-bilene.
Dette er virkelig et dekk med utmerket grep på både våte og tørre forhold. Det har også lav rullemotstand.

MICHELIN PIGGFRITT VINTERDEKK

X ICE SNOW

Piggfritt vinterdekk for langvarig sikkerhet og bevegelighet under de tøffeste vinterforhold.
x-ice snow
NYHET: MICHELIN X-Ice Snow piggfritt vinterdekk gir langvarig sikkerhet og bevegelighet under de tøffeste vinterforhold. Redusert risiko for vannplaning og best på levetid. X-ICE SNOW er tredje generasjon X-ICE® vinterdekk. X-ICE SNOW tar over etter X-ICE Xi3 og Latitude X-ICE Xi2, og dekket er utviklet for både personbiler, crossovere og SUV.
  • Prestasjon på is som varer: 6 % bedre grep på is enn forgjengeren.
  • Prestasjon på snø som varer: 4 % bedrer grep på snø enn forgjengeren.
  • Forbedrede egenskaper ved vannplaning og kjøring i slaps
  • Nr. 1 på levetid

X ICE XI3

Vinterdekk for maksimal sikkerhet under nordiske forhold
x-ice xi3
Dette er et av de beste piggfrie vinterdekkene på is og snø og gir en trygg kjørefølelse uten ubehagelige overraskelser. Michelin X Ice XI3 er i tillegg støysvakt og gir maksimal beskyttelse selv under de tøffeste vinterforhold.

Alpin 5

Piggfritt vinterdekk med svært god holdbarhet
alpin 5
Nyutviklet piggfritt vinterdekk med svært god holdbarhet rettet mot premium touring segmentet.
Takket være flere typer ny teknologi,er Michelin Alpin 5 en forbedring på alle områder i forhold til sin forgjenger Alpin 4. Det nye dekkmønster gir forbedret ytelse på snø og vått underlag, det er 16% flere lameller for  bedre grep på snø og is. Dekket beholder fortsatt nok stivhet til å håndtere tørre underlag takket være sitt spesialdesignede dekkavtrykk med "stabiligrip" teknologi.

Latitude X-ICE

Piggfritt SUV-dekk for krevende nordiske vinterveger
latitude x-ice
Michelin Latitude X-Ice er et piggfritt SUV-dekk for krevende nordiske vinterveger, med forbedret grep på is og lenger levetid.
V-formet mønster med rotasjonsretning: Evakuerer effektivt slaps takket være de tre evakueringsveiene. De langs- og tversgående mønstersporene evakuerer effektivt snøslaps.
Advanced treadblock: Økt gripeevne på vinterveier takket være kombinasjonen av lameller og mikropumper. Dessuten gir disse økt stabilitet ved kjøring på tørre veier.
Spadeformet mønster i skulderen: Forsterker grepet og kjørbarheten i dyp og myk snø.
Michelin Latitude X-Ice - et utmerket SUV dekk for krevende nordiske forhold.

Agilis Alpin

Piggfritt vinterdekk for varebil og transportbil
agilis alpin
Piggfritt vinterdek for let lastebil/varebil/bobil. Michelin Agilis Alpin tilbyr økt sikkerhet under alle vinterforhold, forbedret holdbarhet og  bedre kjøreøkonomi.
Et dekk med gode bremseegenskaper på både isete og våte vinterveier og den brede kontaktflaten bidrar til et utmerket grep på is. Flere lameller gir god effekt på snø og bedre stabilitet på vinterføre.

MICHELIN PIGGDEKK

X-ICE North 4 - NR1 PÅ IS!

Nyhet 2018! Enestående akselerasjon og bremsing på is, takket være 250 pigger.
Det nyeste piggdekket fra Michelin for nordisk vinterklima. Michelin X-Ice North 4 optimaliserer veigrepet under alle kjøreforhold. Unik gummiblanding som tåler store temperaturforskjeller.
  • Optimal kombinasjon av lavt støynivå og komfort ved kjøring på asfaltert vei.
  • Utmerket ytelse på snø, både når det gjelder bremsing og akselerasjon.
  • Redusert drivstofforbruk sammenlignet med forgjengeren. Rullemotstanden er redusert med 19 %.
35 dimensjoner fra 15" til 19" lanseres i 2018. Felgkantbekyttelse for 205/55R16 og for alle dimensjoner i 18"+ og 17" med 50-profil eller lavere.

X-ICE North 3

Piggdekk for maksimal sikkerhet under nordiske forhold
x-ice north 3
Det nyeste piggdekket for nordisk vinterklima. Michelin X-Ice North 3 er ett av de beste piggdekkene i flere  tester. På snø er dette ett av de beste dekkene du kan ha på bilen. Bremsestrekningen er meget kort og framkommeligheten god. Dekket har hele 17 prosent bedre trekkevne på is sammenlignet med sin forgjenger. Også på snø er egenskapene bedre; tre prosent kortere bremselengde og seks prosent bedre trekkevne. I løpet av 2014 lanseres 35 nye dimensjoner hvorav 14 dimensjoner er helt nye, slik at dekket totalt blir tilgjengelig i 66 dimensjoner fra 14 til 20 tommer.

Latitude X-ICE North 2

SUV piggdekk for krevende nordiske vinterveger
latitude x-ice north 2
Piggdekk i premium segmentet tilpasset for SUV, 4x4 og tyngre biler. Spesielt utviklet for nordiske vinterforhold med Silika gummiblanding som gir godt grep på is og hardpakket snø, samt ved meget kalde temperaturer.

Agilis X-ICE North

Piggdekk for varebil og transportbil
agilis x-ice north
Piggdekk for lett varebil/ lastebil. Dekket er meget robust og har pigger som er ekstra godt forankret, noe som gir ca. 20% lenger levetid. 
For transportbilsjåfører gir MICHELIN Agilis X-ICE NORTH økt sikkerhet under alle vinterforhold, forbedret holdbarhet og bedre kjøreøkonomi.
Michelin dekk