ATV dekk
mc og atv forside

ATV & UTV DEKK

Landets beste utvalg av ATV dekk? Gunstige priser og kjappe leveringer av ATV dekk til blant annet Polaris, Can Am, Suzuki, Arctic Cat, Honda, Kawasaki, Yamaha, Kymco, CF Moto, Hisun  mm. Vi fører ATV dekk fra kjente merker av god kvalitet som OBOR, Wanda, Maxxis og Kenda, samt vi har budget dekk fra Duro.

Som første grossist i Europa, startet vi i 2019 med import av det nye premium merket OBOR.
 

OBOR

Dekkene blir produsert med premium gummiblandinger og med de aller nyeste teknologier for fremstilling og produksjon av dekk. OBOR blir produsert av en av verdens største leverandører av ATV og spesialdekk.

Wanda
Wanda har vokst til å bli en av Kinas største dekkprodusenter og leverer et bredt og godt utvalg av smådekk og spesialdekk til fornuftige priser.

Maxxis
Maxxis er kjent for de aller fleste innen ATV og UTV miljøet. Vi har derfor tatt inn noen av bestselgerne.

Kenda
Kenda er verdens ledende produsent av smådekk og spesialdekk. Norgesdekk AS har i en årrekke vært importør av Kenda dekk.

Duro
Duro har et rikt utvalg av mønster og dimensjoner som dekker de aller fleste behov. Norgesdekk importerer sort sett dimensjoner og mønster som blir brukt til OE montering, så om det skulle være behov vi ikke har tatt til lager, kontakt oss gjerne.

Under vist Polaris Ranger XP1000 påmontert OBOR Crawler og URA Raptor felger.

img e2455


ATV FELGER
Klikk her for mer info


ura-raptor-gunmetalura-raptor-black-pol