ATV dekk
forside sm%c3%a5dekk

ATV DEKK

Landets beste utvalg av ATV dekk? Gunstige priser og kjappe leveringer av ATV dekk til blant annet Polaris, Suzuki, Can Am, Artic Cat, Honda, Kawasaki, Yamaha, Kymco mm. Vi fører ATV dekk fra kjente merker av god kvalitet som Kenda og Wanda, samt vi har budget dekk fra Duro.

"New Release 2019" OBOR ATV/UTV-dekk. Det nye Premiumdekket fra en av verdens største produsenter av spesialdekk. Vi venter i spenning!


Wanda
Wanda har vokst til å bli en av Kinas største dekkprodusenter og leverer et bredt og godt utvalg av smådekk og spesialdekk til fornuftige priser.

Kenda
Kenda er verdens ledende produsent av smådekk og spesialdekk. Norgesdekk AS har i en årrekke vært importør av Kenda dekk.

Duro
Duro har et rikt utvalg av mønster og dimensjoner som dekker de aller fleste behov.

OBOR
Norgesdekk starter i 2019 med import av det nye ATV dekket OBOR. Dekkene blir produsert med premium gummiblandinger og med de aller nyeste teknologier for fremstilling og produksjon av dekk. OBOR blir produsert av en av verdens største leverandører av ATV og spesialdekk.

obor branding


ATV FELGER - VISION 393 LOCK OUT
Klikk her for mer info

vision lock out 393

ATV Dekk: Ply Rating (pr) vs. Stjernevurdering


Begrepet ply rating (Pr) er sett på mange forskjellige typer dekk, det er en beskrivelse dekkets styrke. Når en kommer til ATV-dekk, er termen stjerneklassifisering en måling av dekktrykk, og er ofte funnet på dekk med AT-betegnelse. Noen ATV-dekk angir tydelig pr på sideveggen. Hvis sideveggen til ATV-dekket ikke viser en pr, kan du i stedet finne stjernesymboler på sideveggen. Hver stjerne er 2-lag. For eksempel: En stjerne på dekkets sidevegg betyr at dekket er 2 pr. To stjerner på sideveggen betyr at dekket er 4 pr. Tre stjerner indikerer en 6 pr.

Stjerneforklaring

Et 1 stjerne (☆) dekk har et "maksimalt arbeidstrykk" på 4 PSI.
Et 2-stjerners (☆☆) dekk har et "maksimalt arbeidstrykk" på 5 PSI.
Et 3-stjerners (☆☆☆) dekk har et "maksimalt arbeidstrykk" på 7 PSI.

Systemet med stjerner er en indikator på styrken til dekkene. Opprinnelig basert på det faktiske antallet lag av gummi som brukes i dekket, med moderne materialer som stål og nylon, blir nåverdier nå brukt til å vise styrken til dekket eller hvor mye vekt den kan bære.
Polaris RZR Turbo med 30x10.00R14 Wanda P3036 og Vision Alufelger
Polaris RZR Turbo med 30x10.00R14 Wanda P3036 og Vision Alufelger