ATV dekk

ATV & UTV DEKK

Landets beste utvalg av ATV og UTV dekk? Gunstige priser og kjappe leveringer av ATV dekk til blant annet Polaris, BRP Can Am, Suzuki, Arctic Cat, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Kymco, CF Moto, Hisun  mm. Vi fører ATV dekk fra kjente merker av god kvalitet som OBOR, Wanda og Duro. Siden oppstart av OBOR i 2019, har OBOR allerede blitt vårt desidert mest solgte merke.

Uansett til hvilket bruksområde for din ATV eller UTV, streber vi etter å ha dekk til ditt behov. Vi har dekk til vei, grus, skog, myr, mudder og ekstremt underlag med skarpe steiner. Kontakt gjerne våre selgere angående anbefalinger.
 

OBOR

Dekkene blir produsert med premium gummiblandinger og med de aller nyeste teknologier for fremstilling og produksjon av dekk. OBOR blir produsert av en av verdens største leverandører av ATV og spesialdekk.

Wanda
Wanda har vokst til å bli en av Kinas største dekkprodusenter og leverer et bredt og godt utvalg av smådekk og spesialdekk til fornuftige priser.

Duro
Duro har et rikt utvalg av mønster og dimensjoner som dekker de aller fleste behov. Norgesdekk importerer sort sett dimensjoner og mønster som blir brukt til OE montering, så om det skulle være behov vi ikke har tatt til lager, kontakt oss gjerne.

Under vist Polaris Ranger XP1000 påmontert OBOR Crawler og URA Raptor felger.

img e2455


ATV FELGER
Klikk her for mer info


ura-raptor-gunmetalura-raptor-black-polraptor-hd-matt-black-600x600