Norges beste utvalg på dekk

BILDEKK TIL PERSONBIL / VAREBIL

Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer av personbildekk og varebildekk.

Norgesdekk er landets største uavhengige dekk-grossist, og vi har Norges beste utvalg av sommerdekk og vinterdekk, både når det gjelder forskjellige merker, og bredde innenfor de forskjellige merker. Norgesdekk har også Norges beste Ultra High Performance  (UHP) program. I tillegg må utvalget og vår kompetanse innen alt til SUV fremheves.


<< Les mer om våre største merker i menyen til venstre.
Norgesdekk legger bildekk i tre hovedkategorier: Premium, Medium og Budget.  

PREMIUM DEKK
Premium dekk er utviklet for å gi best mulig ytelse i form av sikkerhet, grep, rullemotstand og levetid som er tilgjengelig på markedet til enhver tid. Produktene her er utviklet med aller nyeste teknologi og gir lite støy. Du finner verdens ledende og mest kjente dekkmerker i premiumsegmentet. 
Norgesdekk lagerfører både sommerdekk og vinterdekk fra kjente merker som Michelin, Continental, Nokian, Vredestein, Goodyear, Falken og Cooper.


MEDIUM DEKK
Et medium dekk er topp moderne og kvalitetsmessig meget gode dekk i mellompriskategorien. Her får du den perfekte kombinasjon mellom kvalitet og pris fra kjente leverandører.
Norgesdekk fører både sommerdekk og vinterdekk fra kjente merker som Federal, BF Goodrich, Gislaved


BUDGET DEKK
Et budget dekk har fokus på pris og gir god kvalitet for en rimeligere penge.  Budget dekk har ikke samme komfort eller egenskaper som et premiumdekk, men kan for vanlig bruk under normale forhold være et godt alternativ for mange bilister.
Med vårt volum  og erfaring, og egen ansatt i Asia som følger opp fabrikker og leverandører, vet vi at vi alltid er i kontakt med de rette, finner produkter hvor prisen er god, kvaliteten er god, programmet er godt, og ting fungerer.
Aksepterte og utprøvde merker er Minerva, Sailun, Antares og Sava hvor vi har fullt sortiment av både sommerdekk og vinterdekk.
Banner%20ND