Norges beste utvalg på dekk

DEKK


Mer enn 400.000 dekk og felg på lager.


Norgesdekk har kanskje Norges bredeste utvalg av dekk og felger både til personbiler, lastebil, industridekk og landbrukskjøretøyer. Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner og har kapasitet til å lagerføre over 400.000 dekk og felger samtidig. Vi har i tillegg kanskje Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskaper og kjøretøyer. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk. Vi har en god stab av rutinerte og meget godt kvalifiserte medarbeidere som gjennom en årrekke har opparbeidet seg en unik spisskompetanse innefor de ulike segmenter. 


PERSONBILDEKK

Vi er best på utvalg og spesialdimensjoner. Vi fører dekkmerkene Michelin, Vredestein, Nokian, Continental, Goodyear, Gislaved, BF Goodrich, Federal, Falken,  Minerva og enda flere.
Les mer i venstremeny eller last ned vår katalog.


LASTEBILDEKK

Norgesdekk er en betydelig aktør på lastebildekk til transportnæringen og tilbyr både nytt og regummiert. Michelin, Bridgestone, Nokian, Falken, Yokohama og Sailun er noen av merkene vi fører på dette området.
Les mer i venstremeny eller last ned vår katalog.


LANDBRUKSDEKK

Dekk og felger til landbruksnæringen er et annet spesialfelt hvor Norgesdekk har lang erfaring og mye kunnskap. Vi fører landbruksdekk fra anerkjente merker som Michelin, Vredestein, Nokian, Starmaxx, Trelleborg og Goodyear og i tillegg har vi en rekke ulike budsjettmerker og lavprisprodukter.
Les mer i venstremeny eller last ned vår katalog.


SMÅDEKK

Vi har også Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskaper og kjøretøyer. Vi fører kjente merker av god kvalitet som Wanda, Kenda, Titan, Bridgestone, Trelleborg m fl.
Last ned vår smådekk katalog for fullstendig oversikt.


REKVISITA

Norgesdekk har et stort utvalg av  bolter, muttere og ringer til lettmetallfelger. I tillegg reperasjonsverktøy, ventiler med mer.
Les mer i venstremeny eller last ned vår katalog.


FELGER

Vi leverer felger fra flere kjente europeiske og amerikanske produsenter, og har mange meget sterke merkenavn i vårt sortiment. Vi er blant annet norsk importør av  felger fra OZ, MSW og Sparco. Videre har vi sterke merkenavn som MAK, MOMO, CMS, TSW, Black Rhino, Mandrus, Beyern, Vertini, Sento, Trinity og den nye PH Edition II serien. Les mer om vårt felgutvalg HER
Utvalg dekk