DEKKTESTER

FALKEN PÅ 1.PLASS I ACE LENKRAD SIN SOMMERDEKKTEST

Falken FK510
Test fra: Februar 2018

235/45 ZR18  FALKEN AZENIS FK510 - TESTET I ACE LENKRAD SOMMERDEKKTEST 2018

Stilige og større felger er fortsatt noe av det mest populære tilbehøret som selges til dagens biler. Og når alt kommer til alt ser de aller fleste biler betraktelig mer sporty ut med et sett med 18 tommers hjul istedenfor 15 eller 16 tommer som leveres som standard.
For å finne ut hvilke dekk som er det beste kjøpet og egner seg best for 18 tommers hjul har det tyske bilforbundet ACE Lenkrad gått sammen med GTÜ og søsterorganisasjonen ARBÖ og utført en forbrukertest på elleve dekkmerker i varierende prisklasser i dimensjonen 235/45 R18 på en Volkswagen Passat. For å få svar på dette spørsmålet ble elleve dekk i forskjellige prisklasser tatt gjennom de vanlige testene for sommerdekk; testing av bremselengde på tørt og vått underlag, sideveis stabilitet og vannplaning.
Falken_FK510_ACE-2018
Med 280HK og firehjulsdrift, la testbilen VW Passat 2,0 TSI en betydelig belastning på dekkene. Falken Azenis leverte den beste tiden  gjennom testløypa med vekslende raske og sakte forseringer av svinger. I tillegg utmerket Azenis dekket seg med lite støy og er allerede kjent for sin lave rullemotstand. Falken scoret totalt 137 poeng i den tekniske kategorien og ble med dette testens vinner! I tillegg utmerket Falken Azenis seg prismessig, noe som forsterket resultatet ytterligere!
ACE%20sommerreifentest-2018-1