Bredt utvalg og kjente merker

Galaxy anleggsdekk

Galaxy anleggsdekk produseres av, og er et av flaggskipmerkene til Yokohama Off Highway Tires.
Galaxy er et av de foretrukne valgene for både OEM og ettermarkeder over hele verden og tilbyr et omfattende utvalg av anleggsdekk. Dekkene er spesialbygd for å holde tritt med de utfordrende behovene på anleggsområder med høyt trykk og gjennomgår omfattende forskning og testing.

MGSR 210

Veihøvler/hjullaster
MGSR 210
MGSR 210 Multiuse Spesial vinterdekk er et utmerket helårsdekk utstyrt med et spesifikt, bredt, ikke-retningsbestemt 5-blokkers dekkmønster som gir godt grep på alle underlag og god selvrensing selv i gjørmete terreng. Sterk stålcord som reduserer punktering. Dekkenes spesielle gummiblanding, aggressive mønster gir eksepsjonell trekkraft, manøvreringsevne og bremsing på is og snø samt på sand og løst terreng. Lav rullemotstand reduserer kjøretøyets drivstofforbruk betydelig

MGSR 200

Veihøvler/hjullaster
MGSR 200
MGSR 200 er spesialdesignet for veihøvelapplikasjoner. Det unike slitemønsteret gir utmerket trekkraft og grep på ujevne overflater. Spesiell sammensetningsformulering sikrer minimal varmeoppbygging og maksimal beskyttelse mot skader. Robust konstruksjon med sideveggbeskytter gir økt produktivitet og null nedetid, noe som gjør MGSR 200 til det perfekte valget som partner for non-stop arbeid.

HTSR 400

Lastere/dumpere
HTSR 400
HTSR 400 er spesielt bygget for dumpere som opererer i ekstreme miljøer mens de drar tung last. Høy mønsterdybde sikrer jevn trekkraft og større kuttmotstand, noe som gjør dekket til et produktivt valg. Spesialutviklet gummiblanding sikrer minimal varmeoppbygging ved kjøring. Overlegen kutt- og rift beskyttelse gir utmerket holdbarhet som resulterer i redusert nedetid.

LDSR 300

Lastere/dumpere
LDSR 300
LDSR 300 er spesielt konstruert for hjullastere som opererer i de tøffeste miljøene. Transport av tung last krever utmerket stabilitet og robusthet. Solid radial konstruksjon kombinert med sterk sideveggbeskytter gir LDSR 300 overlegen styrke og utholdenhet for å tåle utfordrende terreng.

LDSR 310

Lastere/dumpere
LDSR 310
LDSR 310 er det nyeste tilskuddet til Galaxy radial OTR-dekkserien. Dette hjullasterdekket er utformet med et blokkmønster for å gjøre det godt utstyrt for å kunne kjøre på steinete eller harde overflater med letthet. Optimal trekkraft, utmerket selvrensing, forbedret kjørekomfort og overlegen holdbarhet gjør LDSR 310 til det perfekte valget mens du arbeider i utfordrende terreng.

LDSR 510

Lastere/dumpere
LDSR 510
Galaxy LDSR 510 er et stål radialdekk spesielt konstruert med premium gummiblandinger for å tåle mektige utfordringer og gi lang levetid. Den ekstra dype slitebanen gir utmerket ytelse, og dets ikke-retningsbestemte blokkmønster gir overlegen trekkraft, slitestyrke og kuttmotstand på stein- og grusoverflater, noe som sikrer høyere effektivitet.