BLI FORHANDLER

BLI FORHANDLER

Som kunde hos Norgesdekk får du tilgang til  landets beste utvalg av dekk og felger til alle typer kjøretøy. Alt til meget konkurransedyktige priser.

Norgesdekk er Norges største produsentuavhegige dekkgrossist og vi har landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle formål. Gjennom våre lokaliseringer i Bergen, Jæren, Kristiansand, Tønsberg, Oslo, Trondheim og Narvik, er vi i stand til å levere samme dag til det meste av markedet. Som kunde får du tilgang til høy kompetanse og spisskompetanse på alle områder innen dekk.
 

Søknadsskjema for registrering som Forhandler

Organisasjonsnummer*
Firmanavn*
Postadresse*
Post nummer og sted*

 
Besøk/ Leveringsadresse*
Post nummer og sted*
Firma telefon nr*
Kontaktperson*
E-post adresse*
Mobil Kontaktperson*
Epost adresse for e-faktura*
Har du vært i kontakt med noen i Norgesdekk tidligere? Skriv gjerne også noen ord om firma (valgfritt)

 

 
Hvilke andre produkter selger du/dere?

 
Om dere ønsker tilknytning til vår nettbutikk, hvilken epost adresse skal den knyttes mot? Oppgi epost adresse.

 
ALLE MERKEVARENE 
Dekk og felg til personbil, transport, landbruk og spesialkjøretøyer. Vi er i tillegg best på utvalg og spesialdimensjoner og har kanskje Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskap og kjøretøyer.

GODE PRISER
Gode innkjøpsordninger gir lave kostnader og gode priser. Som en stor aktør med gode relasjoner til produsentene både når det dekk og felger, får vi prioritet på alle vis.

STORT LAGER 
Opptil 300 000 dekk og 70 000 felger på lager. Alltid.

EFFEKTIV DISTRIBUSJON 
Flere lager i Norges mest sentrale områder. Vi fokuserer på best mulig service gjennom rask ekspedering, ordremottak og utlevering.

 
Om%20Norgesdekk

DEKKPRO – FREMTIDENS BUTIKKSYSTEM FOR DEKKBRANSJEN


DekkPro butikksystem er utviklet i samarbeid med flere aktører i dekkbransjen med en teknologi og brukervennlighet som moderne dekkforhandlere forventer av dagens systemleverandører.

DekkPro er fullintegrert med Norgesdekk, og som forhandler har du tilgang til deres produktdatabase med lagerbeholdninger, og mulighet for å legge inn bestillinger direkte til Norgesdekk. DekkPro støtter de mest brukte regnskapssystemene i Norge, slik at du og regnskapsfører har full kontroll på butikken.
 
Egen modul for dekkhotell med god fleksibilitet og intuitivitet. Du kan raskt innkalle kunder til dekkbytte via SMS, eller tilby kundene å gjøre dette selv via DekkPro sin «Dekkhotell på nett». Systemet støtter også reservasjon på nye dekk, eller andre tjenester, som skal legges på ved dekkbytte.

>> Les mer om DekkPro