Bredt utvalg og kjente merker

Dynamaxx anleggsdekk

Dynamaxx tilbyr et bredt utvalg av anleggsdekk og spesialiserer seg på applikasjoner for lastere, dumpere, veihøvler og mobilkraner. Dynamaxx fokuserer på å tilby en lav pris, men med en kvalitet som tilfredsstiller kravene til moderne maskiner. Dynamaxx-serien tilbyr høy slitestyrke for maksimal levetid under de tøffeste forhold, og bruker ledende gummisammensetninger for å levere produkter som har forbedret kutt- og punkteringsmotstand.

Lug Trac

Gruvedrift/lastere
Lug Trac
Ekstra dypt L5 knastemønster kombinerer utmerket trekkraft og høy motstand mot slitasje og skjæring. Spesielt designet for å maksimere levetiden i de tøffeste bruksområdene. Utmerket trekkraft under alle terrengforhold. Dyp undertråd for forbedret punkteringsmotstand. Forsterket bead, skulder og sidevegg. Spesialisert gummiblanding for økt kutt- og slagmotstand.

Hauler Grip

Lastere/dumpere
Hauler grip
Dypt E4/L4 knastmønster kombinerer utmerket trekkraft og høy motstand mot slitasje og skjæring. Spesielt designet for å minimere vibrasjoner ved kjøring, og gir den laveste kostnaden per time. Utmerket trekkraft under alle terrengforhold. Dyp undertråd for forbedret punkteringsmotstand. Høykvalitets stamme gir utmerket regummierbarhet. Slitasje- og kuttbestandig slitebanemasse. Bred, flat fotavtrykksprofil for maksimal stabilitet og slitasje.

Omni Grip+

Lastere/dumpere/veihøvlere
Omni grip
Standard E3/L3 mønster kombinerer utmerket trekkraft og høy motstand mot slitasje og skjæring. Utmerket trekkraft under alle terrengforhold. Tykk undertråd for forbedret punkteringsmotstand. Høykvalitets stamme gir utmerket regummierbarhet. Slitasje- og kuttbestandig slitebanemasse.

All Traction+

Lastere/dumpere
All traction
E4 dekk, spesielt utviklet for lastere/dumpere. Dypt, aggressivt og selvrensende mønster gir utmerket trekkraft, lang levetid og jevn slitasje.

Winter Grip+

Lastere/dumpere/veihøvler
winter grip
Winter Grip+ er et spesialbygd dekk for bruk på veihøvler og lastere der det kreves overlegen trekkraft på snø og is. Dekket har en bred profil og et kraftig slitebanemønster for bruk året rundt.