AKTUELT

Sailun Atrezzo ZSR - dekk test i Frankrike.


I samarbeid med franske Districash, nasjonal fagpresse og andre europeiske forhandlere arrangerte Sailun Europe en dekktestkjøring på det vakre stedet Lohéac, i Bretagne i Frankrike.

Sailun1
Sailun søker aktivt respektabilitet i markedet. For å demonstrere ytelsen til Atrezzo ZSR, hadde den kinesiske dekkprodusenten invitert oss til å teste sitt nyeste dekk bak rattet på kraftige sportsbiler. Gruppen deltok på en rekke kontrollerte kjøringer med  mange forskjellige biltyper, alle med det nye høykvalitetsdekket Atrezzo ZSR.


Muligheten til å presse dekk til yttergrensen


For oss var det ett punkt på agendaen; muligheten til å presse dekkene til yttergrensen bak rattet på ulike sports biler. Testene var utformet for å se hvordan dekket presterte ved høy hastighet, på vått føre og gjennom krappe svinger.

Den overveldende konklusjonen til begge de profesjonelle sjåførene og delegatene var at produktet er av ypperste kvalitet. Prestasjonene var også meget gode når de profesjonelle sjåførene testet dekket i henholdsvis en Porsche og en Corvette. 
Sailun3
Sailun Europe Managing Director Martin West uttalte : "Introduksjonen av Atrezzo ZSR viser vår vilje til å imøtekomme behovene til det europeiske markedet. Initiativet rundt ZSR er betegnende for vårt engasjement i den pågående utformingen av europaspesifikke dekk og vår utvikling og vekststrategi for regionen."

Martin West kommenterte videre : “Arrangementet var en stor suksess med flotte omgivelser, flott bane, flott kjøring og masse moro – alle våre kunder og gjester hadde det fantastisk. Produktet beviste at det er av høy kvalitet og vi vil anstrenge oss for å gjenta konseptet og involvere flere av våre partnere i denne typen erfaringer.”

En kort video av begivenheten kan ses på YouTube – Klikk her for å se!
 
Sailun5