AKTUELT

Norgesdekk sponser Oliver Solberg

Om enda ikke fullt så kjent, så er 13-åringen Oliver Solberg like fartsglad som sin rallyfører-pappa.

Oliver Solberg Petter SOlberg
Oliver Solberg sammen med stolt pappa Petter Solberg
Petter Solberg sin sønn Oliver har allerede rukket å vinne flere titler og gjøre seg internasjonalt bemerket i Crosskart.  

Tre dager før Oliver Solberg fylte 13 år, feide han all motstand av banen og vant i 2014 Nordisk Mesterskap. Dette var Oliver sin første sesong i 125 cc-klassen, og i Nordisk mesterskap vant han alle sine heat med klar margin. Det til tross for at flesteparten av konkurrentene var både ett og to år eldre.

Vil bli best

Tross sin unge alder, snakkes det i rallymiljøet om et nytt kjempetalent som er på vei opp og frem. Og selv om Oliver Solberg er forsiktig når han sier det, er det ikke noe i veien med ambisjonene.
– Jeg skal bli rallycrosskjører, og jeg skal bli best, sier han.

Oliver kjører både norsk og svensk mesterskap i crosscart, og ble nylig tatt ut som en av tre førere til det svenske juniorlandslaget for sesongen.
 

Oliver Solberg Petter Solberg
Norgesdekk sponser Oliver Solberg, her sammen med Linus Östlund (t.v) og Maja Kärnqvist (t.h)
Oliver%20Solberg

En blanding av gocart og rallycross 

Crosskart er en motoridrett som kjøres på samme baner som bilcross og rallycross. Det er ulike klasser etter motorstørrelser.
Oliver kjører 125 cc klassen og han beskriver crosscart som en blanding av gocart og rallycross-bil.


Stort utvalg av 4x4 dekk

Norgesdekk har et stort utvalg av 4x4 dekk og satser blant annet på på BF Goodrich som et av verden mest anerkjente 4x4 dekk og slike dekk kan flytte både unge førere som Oliver Solberg og din 4x4 bil fremover. BF Goodrich har vunnet mer enn 200 titler i diverse rally og rally-raid, som blant annet Baja 1000, Dakar-rally, Australasian Safari og verdenscupen i rally-raid. Man kan si at BFGoodrich har lidenskap og kontroll når det kommer til Off-Road.


 

Oliver debuterer som kartleser for pappa Solberg.

Oliver(13) fikk også sin debut som kartleser for sin far Petter Solberg i Finnskogsvalsen som gikk av stabelen i januar i år. Det ble en godkjent 3. plass i klassen for 2-hjulsdrevne biler - 9. plass totalt i rallyet. De kjørte en Ford Escort Mk2 1975-modell.
Oliver%20_Petter_Solberg_rally
Oliver debuterer som kartleser for pappa Petter Solberg
Norgesdekk