AKTUELT

NYTT LAGERBYGG I OSLO

Norgesdekk AS vokser og utvider kapasiteten på Østlandet!
På grunn av kraftig vekst de siste årene og en målsetning om å yte en høy servicegrad overfor kunder, har Norgesdekk AS signert kontrakt for bygging av et av Norges aller største dekk og felglager.

Norgesdekk As gjennom organisk vekst og strategiske oppkjøp vokst fra omsetning på 275 mill. kroner i 2012 til en omsetning på  570 mill. kroner i 2015.

Norgesdekk har i dag 6 avdelinger med lager og salgsorganisasjoner, plassert i Trondheim, Bergen,  Stavanger, Kristiansand, Tønsberg og Oslo.  Samlet disponerer Norgesdekk i dag 27.000 m2 lager med en kapasitet på 350.000 dekk og 100.000 felger. Norgedekk har i dag 67 ansatte og har egne biler for distribusjon lokalt på de enkelte lagre og bruker ekstern transport på lengre frakter.

Norgesdekk er i dag den største fabrikkuavhengige dekk og felggrossist i Norge og har klare vekstplaner for fremtiden. For å kunne betjene forventet vekst og være rustet for fremtiden har det blitt besluttet å bygge nytt lager for Norgesdekk sin Oslo avdeling. Avdelingen har i dag et lager på 4.500m2.

Det nye lageret som vil stå ferdig 1 september 2016 er på hele 11.500 m2 med 14 meter høyde. Lageret vil bli bygget med skreddersøm for best mulig intern logistikk og optimal drift. Lageret vil bli lokalisert på Landskaugveien Næringspark, gunstig plassert med kort avstand til Klemetsrud utenfor Oslo og E6.
 

>> Følg utviklingen av byggeprosjektet på "live" wekamera. Oppdateres hvert 15.minutt:  KLIKK HER 


 
perspective
11.500 m2 nytt lagerbygg for Norgesdekk sin Oslo avdeling