AKTUELT

AUTOMESSEN 2015

En av Norgesdekk sine storsatsinger for året vil være Automessen 2015 på Lillestrøm. Automessen 2015 er møteplassen for bilbransjen i hele Skandinavia.
Stand3
Stand nr. C02-07

Spennende nyheter

På vår 170m2 store stand vil vi presentere flere spennende nyheter på både dekk og felg!
Vi viser blant annet årets felgnyheter fra OZ, MSW, Vertini, Avangarde, ProLine, Vertini, PH med flere.

På vår stand vil du også treffe OZ, Michelin, Falken, Federal og Sailun som vil ha egne mindre stander, og hvor hver enkelt stiller med fabrikkenes representanter.
Vi stiller også ut personbildekk i hele 32”

 

Roadshow 2015 - vi gjentar fjorårets suksess

Tesla%20teaser

Michelin og Norgesdekk starter årets kampanje med presentere årets roadshow-bil som skal på veien med våre selgere og besøke kunder som også dette året kan få prøve bilen og benytte den i forbindelse med lokale tilstelninger.

Se årets roadshow-bil under Automessen!

 


 

Michelin kampanje

Under messa lanserer vi også årets Michelin-Norgesdekk kampanje hvor vi lodder ut 3 VIP billetter til Formel e i London 28/6-2015.
Vinnerne reiser sammen med representanter fra Norgesdekk og Michelin til London.

michelin logo   fe-logo

 
Selfie_horisontal

Ta en "SELFIE"

Under messa vil vi også kjøre en konkurranse koblet opp mot Facebook. Alle som vil kan ta et bilde av seg selv fra standen vår, legge det ut på Norgesdekk sin facebookside og være med i trekningen av et komplett felgpakke fra PH Edition.

Velg & Vrak

Norgesdekk har kanskje Norges bredeste utvalg av dekk og felger både til personbiler, last, industri og landbrukskjøretøyer. Vi kommer til å stille ut mye av vårt enorme mangfold og vareutvalg slik at du som kunde virkelig kan oppleve at vi lever opp til vårt slagord ”Velg & Vrak - Det du vil ha, når du trenger det”
Automessen_Norgesdekk