AKTUELTREISEPLAN

Uke 10: Oslo
Uke 11: Oslo
Uke 12: Oslo
Uke 13: Oslo
Uke 14: Oslo
Uke 15: Oslo
Uke 16: Trondheim
Uke 17: Trondheim
Uke 18: Trondheim
Uke 19: Tønsberg
Uke 20: Tønsberg
Uke 21: Kristiansand
Uke 22: Kristiansand
Uke 23: Kristiansand
Uke 24: Kristiansand
Uke 25: Jæren
Uke 26: Jæren
Uke 27: Jæren
Uke 28: Jæren
Uke 32: Bergen
Uke 33: Bergen
Uke 34: Bergen
Uke 35: Bergen
Uke 36: Etter avtale
Uke 37: Etter avtale
Uke 38: Etter avtale

ROADSHOW 2015

Vi gjentar fjorårets suksess! Norgesdekk i samarbeid med Michelin låner denne gang ut en Tesla Model S P85 til sine kunder og samarbeids partnere.
Tesla Model S P85
Nå kan DU sammen med en av våre selgere prøve bilen og dekkene, eller benytte den i forbindelse med lokale tilstelninger.
Følg oss på Facebook! Her legger vi ut bilder og kommentarer etterhvert som vår Tesla Model S kommer rundt til våre kunder.
 

TESLA Model S

Tesla%20interi%C3%B8r
Design- og ingeniørteamene til Tesla har gått til ekstraordinære skritt for å sikre at luften svever glatt over, rundt og under Model S. Resultatet av dette er en syv-seter sedan med utseende til en coupé og aerodynamikken til en superbil.
Tesla sitt avanserte elektriske drivverk leverer fantastisk ytelse. I motsetning til en bensindrevet forbrenningsmotor med hundrevis av bevegelige deler, har Teslas elektriske motorer bare én bevegende del: rotoren. Som et resultat er akselerasjonen til Tesla Model S momentan, stille og jevn.

Fakta om vår modell:
Tesla Model S P85 PerformancePlus
Batterikapasitet på 85 kWh og en motoreffekt på 285 kW.
421 HK
0-100 på 4,3 sek
 
Panorama glasstak
21” Grey Turbine felger
Black Performance lærseter
Teck Package
Smart Air Suspension
Subzero Weatherpackage
Ultra HighFidelity Sound
 

Vinn VIP tur til Formel E i London.

Formula e VIP
I forbindelse med Roadshow 2015 kjører vi også i år en kampanje på Michelin sommerdekk.
Alle som kjøper dekk i henhold til kampanjen vil være med i trekningen av 3 stk VIP billetter til
Formel E i London 26-28 juni 2015. Det blir med representant fra Norgesdekk og Michelin på turen. Kampanjen går frem til 30.mai. Skulle ikke Teslaen dukke opp før det, ta kontakt med Norgesdekk og du kan allikevel delta i kampanje og trekning.

 

Michelin er FIA FORMULA E CHAMPIONSHIP sin offisielle dekkpartner!

Formula e Michelin
Formel E er det nye FIA mesterskapet for formel biler drevet utelukkende av elektrisk energi.
 
Dette nye mesterskapet med elektriske formel biler gir en mulighet til å bringe racingsporten enda nærmere publikum. Faktisk vil løpene finner sted i sentrumsområder i store byer som Beijing, Buenos Aires, London, ja selv Roma.
Som en del av disse unike billøpene for elektriske formel biler vil produsentene kunne vise frem sine innovasjoner innen elektrisk energi.
For Michelin vil FIA Formula E Championship fungere som et eksperimentelt laboratorium for High Performance elbil dekk. Disse bilene gir flere store utfordringer for dekkene, slik som evnen til å motstå og overføre det momentane momentet fra elektriske motorer.
 
Michelin har lenge vært ledende i utviklingen av miljødekk som gir lavt drivstofforbruk og høy sikkerhet takket være sin Durable Security Compound (DSC) gummiblanding. Denne komponenten gir også dekket lang levetid.
 
Med miljødekk menes dekk som ruller lettere og dermed reduserer drivstofforbruket og utslipp av Co2. Miljødekk gir dermed en mer økonomisk og miljøvennlig kjøring.
 
Dekk med lav rullemotstand har fått enda mer fokus ettersom stadig flere elektriske biler nå kommer på markedet.