AKTUELT

Norgesdekk med i Årets Entreprenør!

Norgesdekk er med i finaleheatet i konkurransen Årets Entreprenør i region Sør-Vest!

I konkurranse med 329 kandidater er Norgesdekk blant de 8 som står igjen til den regionale finalen i verdens største vekstskaperprogram.

Krsand_2
Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land.
Programmet skal være en hyllest til de som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.


Finalistene har alle tilfredsstilt kriteriene for å bli vurdert som vekstselskapere i EY Entrepreneur Of The Year. Her kreves blant annet at virksomheten kan vise til vesentlig omsetningsvekst, positiv resultatutvikling og egenkapital, samt vekst i antall ansatte.

Norgesdekk har lagt bak seg noen spennende år med en kolossal vekst, og det er med stolthet og ydmykhet vi registrerer at vi har kommet så langt som dette i kåringen.

- Norgesdekk hadde i perioden 2012-2014 en vekst på hele 64,9% og er nå over 70 ansatte. Veksten har vi hatt på grunn av dyktige folk i alle ledd i firmaet. De setter sin ære i at vi skal yte god service og ha fornøyde kunder, sier Arne Stangeland.

EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 14. år i Norge og blir arrangert for 30. gang internasjonalt. Revisjons- og rådgivningsselskapet Ernst & Young kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. De sterkeste norske kandidatene blir invitert til regionale kåringer i oktober før Norges beste vekstskaper for 2015 kåres i Oslo 24. november.

– Norge trenger folk som dette for å skape et levedyktig og lønnsomt arbeidsliv. Med EY Entrepreneur Of The Year ønsker vi å fremheve disse hverdagsheltene som er med på å skape arbeidsplasser og resultater for regionen. Våre entreprenører går foran som gode eksempler ved å tørre å satse og kaste seg ut i det ukjente, sier regionansvarlig for EOY.

Les også: Kårer Rogalands beste vekstskaper (ekstern lenke)