DEKKTESTER

COOPER TESTET SOM ET AV DE BESTE DEKKENE I SUV KLASSEN!

cooper%20zeon-adac
Test fra: Mars 2017

215/65 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT - TESTET I ADAC SOMMERDEKKTEST 2017

Cooper Zeon 4XS Sport oppnådde en knallsterk 2.plass i tyske ADAC sin nyeste SUV dekktest av sommerdekk i størrelsen 215/65 R16 98H, så vidt slått av Goodyear EfficientGrip SUV! Både Goodyear EfficientGrip SUV og Cooper Zeon Sport 4xs oppnådde meget gode karakterer i kategoriene slitasje, drivstoff forbruk og ytelse, og ADAC beskriver Zeon 4XS Sport som et velbalansert dekk, og det fikk samtidig ros fra flere for lavt drivstofforbruk og levetid.
SUV/crossover segmentet har raskt vokst og blitt det viktigste sortimentet for dekkprodusentene. Takket være den eksplosive veksten i popularitet til biler som VW Tiguan, Audi Q3 og BMW X3, har 16 og 17 toms SUV dekk blitt det raskest voksende segmentet i volum. Dette er også hvorfor ADAC i år har valgt å teste femten 215/65 R16 dekk på VW Tiguan.

4XS Sport er utviklet for store og mellomstore SUV’er og kan skilte med både enestående grep («A» gradering våtgrep) og styreegenskaper. 4XS Sport er blitt utviklet med et helt nytt asymmetrisk dekkmønster som er spesielt utviklet for å takle vekten av store SUV’er.
ADAC%20Test_Sommerreifen_SUV