Norges beste utvalg på dekk

COOPER DEKK

Norgesdekk er norsk importør av Cooper Tires. Amerikanske Cooper Tires har over 100 års erfaring med dekkproduksjon og er en av verdens ledende dekkprodusenter med produksjon på tre kontinenter.

Cooper dekk har først og fremst blitt kjent for sin produksjon av slitesterke, røffe og pålitelige dekk til SUV’er, off-roader og 4x4. Cooper dekk har verdens største utvalg av 4x4 dekk, alt fra hastighetsdekk for landevei til kraftige dekk som gir trekkraft og holdbarhet selv under de mest ekstreme forhold. 
Komplett serie innenfor alle segmenter
Cooper dekk er blitt både kjent og meget populære, hovedsakelig på grunn av høy kvalitet og rimelige priser. Cooper dekk er sterkere enn de fleste andre dekkmerkene og tilbyr i dag et komplett utvalg av kvalitetsdekk med robuste design, et enestående grep og som tåler mye slitasje fra alle typer belastende kjøring.
Cooper har lagt mye ressurser i sine nye markeder og har blant annet prioritert å nå opp til europeiske kvalitetskrav for å være forbrukernes beste valg. Cooper tilbyr i dag en komplett serie dekk innenfor alle segmenter, både performance, passenger, light truck, sport utility og vinterdekk.


Optimal ytelse under krevende forhold
Cooper designer, tester og produserer sine dekk hovedsakelig i Amerika men også Europa. Dette for å sikre sine strenge kvalitetskrav gjennom hele produksjonsprosessen, og Cooper legger store ressurser i forskning og utvikling for å oppnå kontinuerlige forbedringer. Dekkene testes i noen av verdens tøffeste omgivelser for å forsikre at et Cooper dekk skal prestere på alle underlag og under alle forhold. Cooper har forpliktet seg til alltid å være i forkant av dekk teknologien, noe som har ført til utviklingen av innovasjoner som Armor-Tek for konstruksjon av sterkere sidevegger og 3D seipeteknologi for forbedrete kjøreegenskaper og slitebanedesign for bedre ytelse under særdeles krevende forhold.
 

COOPER SOMMERDEKK

Cooper Zeon CS8

Nyeste high-performance sommerdekk for personbil og lett SUV
CS8
Cooper Zeon CS8 er et high-performance sommerdekk for personbil og lett SUV. Asymmetrisk dekkmønster som gir balansert baneslitasje . Nytt dekkmønster med store fordypninger i omkretsretningen som fjerner vannet raskt og sekvenserte mønsterblokker for å ytterligere redusere generert støy. Ny silica gummiblanding som gir forbedret grep både på tørt og vått underlag. Lettere vekt og opp til 12% lengre gummislitasje enn forgjengeren. Felgkantbeskyttelse i alle dimensjoner. Innebygget dekkslitasjeindikator. Tilgjengelig fra 15’’ – 18’’ med V, W og Y hastighetsmerking

Cooper Zeon CS6

High-performance sommerdekk for personbil og lett SUV
ZEONCS6
Cooper Zeon CS6 er et high-performance sommerdekk for personbil og lett SUV. Asymmetrisk dekkmønster som gir balansert baneslitasje . Optimalisert støy generering gjør dekket meget stillegående. Ny silica gummiblanding som gir forbedret våtgrep og utmerket vann drenerings egenskaper.  Innebygget dekkslitasjeindikator. Tilgjengelig fra 15’’ – 18’’ med V, W og Y hastighetsmerking

 

Cooper Zeon 4XS Sport  testvinner

Nytt og meget velbalansert UHP sommerdekk for SUV og Crossover
Zeon_4XS_Sport_highres
Zeon 4XS Sport er et nytt Ultra High Performance sommerdekk for SUV, Crossover og 4x4. Asymmetrisk dekkmønster som gir balansert baneslitasje . Optimalisert støy generering gjør dekket meget stillegående. 3D mikroseiping  og ny silica gummiblanding som gir forbedret våtgrep og utmerket vann drenerings egenskaper. Et meget velbalansert dekk med gode karakterer innen alle sikkerhetsaspekter. Lavt rullemotstand og god levetid.
Tilgjengelig fra 16’’ – 21’’ med H, V, W og Y hastighetsmerking.

SE OG: "ZEON 4XS MED 2.PLASS I TCS SIN TEST" OG "ZEON 4XS MED 2.PLASS I ADAC SIN TEST"

 

Cooper Discoverer H/T

High Performance Highway Terrain dekk for SUV og 4x4
Discoverer%20HT
High Performance Highway Terrain dekk for SUV og 4x4. Stillegående med alle egenskapene til et personbildekk. Slitebane som forbedrer våt-trekkraft og reduserer rullemotstand. Spesielt design for å forhindre "nedgraving" gjør dette dekket meget godt på sand og grus.
 

Cooper Discoverer A/T3

All Terrain dekk for off-road og 4x4
discovererat3
All Terrain dekk for off-road og 4x4. Cooper Discoverer A/T3 benytter en balansert kombinasjon av teknologi, sammensetning og design for å produsere et dekk som vil gi gode resultater i nesten alle typer underlag . Slitebane som forbedrer våt-trekkraft og reduserer rullemotstand, Forsterkede sidevegger og et aggressivt mønsterdesign forbedrer off-road trekkraft uten å ofre noe av ytelsen  på landevei.

Coopoer Discoverer S/T

All Terrain off-road/4x4 dekk
Discoverer%20ST
All Terrain off-road/4x4 dekk. Konstruert og designet for å trives under de tøffeste forhold, samtidig som det gir gode on-road egenskaper.
 

Cooper Discoverer SRX

Premium touring dekk for SUV
Discoverer%20srx%20angle
SUV premium touring dekk. Discoverer SRX blander avansert teknologi med innovativ ingeniørkunst for å levere et dekk utviklet for å gi et langt levetid, maksimal kjørekomfort og bedre dekk effektivitet med dimensjoner tilpasset et bredt spekter av SUVer.
 

Cooper Discoverer STT Pro

Super Traction Tyre
DISCOVERER%20STT%20PRO%20ANGLE
Super Traction Tyre. STT PRO leverer enestående veigrep og ytelse off-road uten å ofre sine on-road egenskaper. Unikt mønsterdesign, som består av et vekslende 3-2 dekkmønster for optimal off-road ytelse. Optimalisert gummiblanding for å redusere kutt og avskalling samtidig forbedre våt-trekkraft og drivstoffeffektivitet.

 

COOPER VINTERDEKK

Cooper Discoverer Snow Claw

Nytt piggdekk fra Cooper som er utviklet til SUV/4X4-biler.
Discoverer Snow Claw
Nyheten Discoverer Snow Claw et utviklet med Cooper sin patenterte Snow Groove Technology som fanger snøen i dekk-rillene og gir økt trekkraft og håndtering på snø. Økt antall bitekanter for bedre grep på både snø og is.

Cooper Weathermaster WSC

Nytt piggfritt vinterdekk til SUV/4X4-biler
cooper weathermaster wsc
WeatherMaster WSC er et nytt piggfritt vinterdekk fra Cooper som er utviklet til SUV/4X4-biler. Høy silica gummiblanding og elastisitet gjør dette dekket ideelt for selv de tøffeste vinterforhold. Forbedret mønster med økt antall bitekanter for bedre grep på både snø, is og vått underlag. Høy kjørekomfort.

Cooper WeatherMaster Ice 100

Nytt piggfritt vinterdekk til personbil 
cooper-weather-master-ice100-1
Nytt piggfritt vinterdekk til personbil fra Cooper med ny supersoft gummiblanding. Forbedret mønster og seiping gir mer kontakt med bakken, og betydelige økninger i grep. Opprettholder mykhet selv under svært lave temperaturer.
 

Cooper Discoverer M+S

Premium vinterdekk til SUV/4x4/lett lastebil
Discoverer%20MS
Discoverer M+S er Cooper sitt premium vinterdekk til SUV/4x4/lett lastebil. Kraftig mønster som gir god drenering av vann og snøslaps. Meget godt grep på både snø og is. Discoverer M+S passer til et bredt spekter av SUV’er/4x4 og lette lastebiler. Leveres med eller uten pigger.
 

Cooper WeatherMaster S/T3

Vinterdekk til mindre SUV og personbil
Cooper-WM-ST3
WeatherMaster S/T3 er et meget bra vinterdekk til mindre SUV og personbil. Unikt retningsbestemt mønster og 3D seipeteknologi som gir forbedret grep på både snø og is. Et Cooper dekk av meget høy kvalitet. Leveres med eller uten pigger.
 
Cooper dekk