YOKOHAMA OHT INNGÅR DISTRIBUSJONSAVTALE MED NORGESDEKK

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) inngår partnerskap med Norgesdekk for levering av dekkmerkene Alliance og Galaxy Off-Highway Tires for det norske markedet.
YOKOHAMA OHT INNGÅR DISTRIBUSJONSAVTALE MED NORGESDEKK
Norgesdekk styrker posisjonen til Alliance & Galaxy for ettermarkeds-segmentet i Norge, og det nye partnerskapet vil dermed gjøre det mulig å forsyne norske kunder innen landbruk, industri, gruvedrift og byggesektoren med hele utvalget av Alliance og Galaxy-dekk.

"Med Norgesdekk sin erfaring og omdømme ser vi alle gode muligheter for videre vekst av Alliance og Galaxy-merkene i det norske markedet", sier Ole Baek, salgssjef for Nord-Europa i Yokohama OHT.

Norgesdekk har et av Norges største utvalg av dekk og felg for biler, lastebiler, landbruksmaskiner og spesialkjøretøy. I dag disponerer Norgesdekk et totalt lagerareal på 43 000 m² med en lagringskapasitet på over 550 000 dekk og felg. Avtalen gjør det mulig for Norgesdekk å utvide produkttilbudet sitt, og samtidig skape videre vekst for Alliance og Galaxy i det norske OHT markedet.

"Vi er veldig glade og stolte over å bli offisiell importør av både Alliance og Galaxy-merket, og vi ser at selskapet er enormt innovativt med nye moderne dekk av meget høy kvalitet og lang levetid", kommenterer Sveinung Ueland, produktsjef i Norgesdekk AS .

********
Om Yokohama OHT:
Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) spesialiserer seg på design, utvikling, produksjon og markedsføring av landbruks, skogbruk, konstruksjon, industri, jordflytting, gruvedrift og havnedekk og andre kommersielle dekk. YOHT eier de verdenskjente merkene Alliance, Galaxy og Primex og er representert i over 120 land. Med en mangfoldig produktportefølje som inkluderer mer enn 4000 SKUer, er YOHT kjent for sin evne til å tilby kunder applikasjonsspesifikke og spesialbygde dekk med overlegen kvalitet.