TIL VÅR AVDELING I NARVIK SØKER VI 100% STILLING SOM LAGERMEDARBEIDER

Vi søker nå etter en driftig lagermedarbeider ved vår avdeling i Narvik. Arbeidet består i oppgaver som lossing, truckkjøring, varemottak, ordreplukking, pakking og forsending av varer. Utkjøringer med varebil i nærområdet. Noe montering og pigging av dekk.
TIL VÅR AVDELING I NARVIK SØKER VI 100% STILLING SOM LAGERMEDARBEIDER
Vi søker nå etter en driftig lagermedarbeider i 100% stilling ved vår avdeling i Narvik. Arbeidet består i oppgaver som lossing, truckkjøring, varemottak, ordreplukking, pakking og forsending av varer. Utkjøringer med varebil i nærområdet. Noe montering og pigging av dekk. Det kreves god fysisk form og man må ha evnen til å få ting gjort. Erfaring fra dekk-/bil-bransje er en fordel, men ingen nødvendighet da opplæring vil bli gitt. Truckførerbevis vil bli dekket av bedriften.
 
Krav:
  • Klasse B førerkort.
  • Lese og skrive flytende Norsk. 
Arbeidstid 0800-1600 hverdager. God lønn i henhold til tariff.
Enkel søknad med CV sendes på e-post til sindre@norgesdekk.no med emnet «Jobbsøknad NDFT-2021». Søknadsfrist 14. Juni
 
Om arbeidsgiveren
Norgesdekk AS er importør og grossist for bildekk, lastebildekk, landbruksdekk, aluminiums felger, små-dekk, industridekk, slanger mm.. Vi er i dag ca 110 ansatte og vi har lager i Narvik, Bergen, Jæren, Kristiansand, Tønsberg, Oslo og Trondheim.
Med kjente merkevarer innenfor de forskjellige prissegment, har vi inntatt rollen som Norges største uavhengige dekkgrossist. Norgesdekk har vært i en enorm salgsutvikling de siste årene og hadde i 2020 en omsetning på over 800 mill.