SJEFEN HAR ORDET: SOMMEREN STÅR FOR DØREN

Norgesdekk har lagt bak seg nok en god vårsesong, pilene peker oppover og salget viser en fin vekst i forhold til fjoråret og tidligere år. Dette gjelder de aller fleste produkt kategorier.
SJEFEN HAR ORDET: SOMMEREN STÅR FOR DØREN

Vi ønsker velkommen til Ansgar Raastad

Det er med glede at jeg kan informere dere som kunder, leverandører og forbindelser at fra 12. august så har Ansgar Raastad sin første arbeidsdag hos Norgesdekk.

Ansgar er ansatt som ny avdelingsleder ved avdeling Oslo, som er den suverent største av våre 7 avdelinger, med et budsjettert salg på 327 millioner kroner for 2019.  Nåværende avdelingsleder, Petter Holth vil etter eget ønske gå over i annen rolle i selskapet og avdelingen.

Ansgar kommer fra stillingen som salgsdirektør i Continental Norge og har 16 år bak seg i det selskapet. Med andre ord så får vi nok en erfaren bransjemann inn i rekken av faglig dyktige ansatte i Norgesdekk.
Utover ansvar for avdeling Oslo vil Ansgar få viktige roller i Norgesdekk AS med tanke på salg, produkt og vekst fremover. Han vil også bli medlem av ledergruppen, som består av produkt og salgssjefer, lager-, IKT- og økonomisjef, i tillegg undertegnede.
Vi ønsker Ansgar hjertelig velkommen!


 

Røwdehjul

Oppkjøpet og innfusjonering av Røwde har vært over all forventning, og det kan nesten se ut som at 1 + 1 har blitt mer enn 2, med en gledelig økning i salget. Ikke uventet har en slik vekst ført til at vi i perioder har gått tom for enkelte produkter og det er beklagelig.

 

ATV felg og nedsatte priser på felger

Jeg har lyst til å nevne, at jeg tror vi må være det første norske firma som noen gang har fått laget seg sin helt egen ATV felg! I disse dager får vi inn tusenvis av ATV felger som er vårt helt eget design, og med former som er produsert kun for oss. Vi har valgt den fabrikken hvor vi er aller mest fornøyd med kvaliteten. Mer info om felgen vil dere finne på vår hjemmeside og i nettbutikken.
ATV felg URA RAPTOR

Når jeg først er inne på felg, så vil jeg også minne om at stadig flere av våre felger er å finne til nedsatte priser i vår webshop, så let etter % tegnet så kan du gi kunden din en bedre pris, selv spare penger og til slutt øke din fortjeneste. Det er jo alltid en god oppskrift.


 

Lagerkapasitet

Vi har pr i dag en total lagerkapasitet på 36.000 m². Men sterk vekst i salg og et ønske om å ha mest mulig av aktuelle varer på alle våre lager gjør at vi i disse dager vurderer relativt store utvidelser av lagerkapasiteten på flere steder. Dette for å kunne yte våre kunder en best mulig service og leveringshurtighet. Her vil dere om ikke lenge få mer informasjon.

 

Ny eier i Norgesdekk

Som de fleste sikkert har fått med seg har Norgesdekk nå fått inn en ny eier. Bakgrunnen for dette var få å stå sterkere rustet både strategisk og finansielt for videre vekst og utvikling.
Vi siterer fra utsendt pressemelding:

Camar AS kjøper 1/3 av aksjene i Norgesdekk AS fra gründerne Arne J. Stangeland, Jone Stangeland, Sveinung Ueland, Peter Holth og Sjur Gilje. Gründerne vil være betydelige aksjonærer og kommer til å fortsette i sine operative roller i selskapet.

Sindre Ertvaag, daglig leder i Camar AS uttaler: «Vi er svært fornøyd med investeringen i Norgesdekk. Vi har fulgt dem over tid og er imponert over den sterke utviklingen de har hatt gjennom årene. Norgesdekk er en lønnsom og veletablert bedrift med en sterk markedsposisjon og gode utviklingsmuligheter. Vi er også tilfreds med at eksisterende eiere fortsetter som operative drivere. Summen av dette gjør at transaksjonen lyser mørkegrønt på alle våre investeringskriterier og er helt i tråd med vår investeringsfilosofi».

Om Camar: Camar er et familie-eiet investeringsselskap etablert av John Arild Ertvaag i 1994 i Stavanger. Selskapet er bransjeuavhengig i sine investeringer med et finansielt fokus. Camars ressurser er primært dedikert til langsiktige investeringer hvor Camar ønsker å ha en aktiv eierrolle og påvirkningskraft mot selskapers ledelse. Camar var med på å bygge opp Bavaria fra en liten lokal BMW forhandler i 1996 til Miklagruppen som en av Nordens ledende bilforhandlere med over 6 milliarder i omsetning og en ledende posisjon innenfor BMW, Porsche og etter hvert Toyota, Lexus og Kia i Norden.


 

Vi ønsker alle en god sommer

Ellers har kanskje noen allerede begynt sin sommerferie og de ønskes en fortsatt god ferie, og til alle dere andre ønsker vi en riktig god og fin ferie når den tid kommer fra alle oss i Norgesdekk.

Sommerhilsen fra Arne