SAILUN INNGÅR SAMARBEID MED VALENCIA CF

Sailun Tire er stolt av å kunngjøre sitt første globale sportspartnerskap med prestisjetunge Valencia CF, en av de mest anerkjente fotballklubbene i spanske La Liga med sterke støttespillere og fans over hele verden.
SAILUN INNGÅR SAMARBEID MED VALENCIA CF
Denne spennende kunngjøringen markerer samtidig at det er aller første gang at et kinesisk dekkmerke er tilstede i spanske La Liga, og synlige på de offisielle trøyene til europeisk topplag.

Styreleder for Valencia CF, Anil Murthy representerte Valencia CF under pressekonferansen mens Chen Huang, administrerende direktør i Europa var hovedrepresentant for Sailun Tire. 
«Vårt spennende partnerskap er basert på de felles verdiene som deles mellom de to organisasjonene: Legitimering av kvalitet (fotball), forpliktelse til våre partnere (fans), perfeksjonering i arbeidet (på banen), samt utrolig gode interne samarbeidsprosesser. Vi er svært glade for å jobbe med både de fantastiske spillerne, ansatte og fansen til Valencia CF» sa Chen Huang, administrerende direktør i Sailun Tire Europe.
 
avtale
Chen Huang for Sailun Tire Europe sammen med styreleder for Valencia CF, Anil Murthy

På samme måte som dekkmerket Sailun, er Valencia CF også kjent for fokus på topp ytelse, og
de har en ubestriden vinnerkultur med seks La Liga-titler, åtte Copa del Rey-titler,
en Supercopa de España og en Copa Eva Duarte blant trofeene. Kjent over hele Europa som
hjemmet til et av de beste ungdomsakademi-programmene, er Valencia CF også veldig fokusert på å investere i fremtiden, helt i tråd med filosofien hos Sailun Tire.

 
sailun p%c3%a5 tr%c3%b8ye
Første kinesisk dekkmerke synlige på de offisielle trøyene til et europeisk topplag

Saulin varemerket til ett nytt nivå

Gjennom dette fantastiske sportspartnerskapet tilbyr Valencia CF en sterk global plattform for Sailun Tire til å skape direkte kontakt med kunder og forbrukere – ved å la både sports-fans og hverdagsbilister oppdage den sanne produktverdien Sailun har å tilby som det smartere alternativet i forhold til sine konkurrenter. Valencia CF reflekterer ikke bare kjerneverdiene til Sailun, men de har også en lidenskapelig fan base og vil være en fantastisk plattform for å kommunisere og forsterke Sailun-varemerket på et globalt nivå.
 
"Vi selv har de siste to årene besluttet å ha større ambisjoner som et lag til hva vi kan
utføre i fotballens verden. En av våre største ambisjoner er å bygge Valencia CF-akademiet til noe som kan utvikle flotte spillere ikke bare for Valencia, men også andre klubber. Vi har lang på vei lykkes med denne satsingen. Vi er svært glade for å ha Sailun med oss på denne reisen, og samtidig vise dem at de har gjort det riktige valget med sitt partnerskap med klubben vår, sier Anil Murthy, styreleder i Valencia CF.
 

Ambisjoner for fremtiden

Det overordnede målet til Sailun Tire er å bli en av verdens topp-10 dekkprodusenter innen 2025, og Sailun er innstilt på å sette inn alle sine ressurser på å nå dette målet. Dette inkluderer bruk av moderne, høyteknologiske dekkproduksjons-baser i Kina og Vietnam, samt forsknings- og utviklingsbaser i Canada, Tyskland, Kina og Vietnam for å støtte sin globale virksomhet på et lokalt nivå.