SAILUN INNGÅR SAMARBEID MED TYSKE AUTO BILD!

Europas ledende bilmagasin Auto Bild og Sailun har inngått et langsiktig partnerskap. Dette inkluderer felles redaksjonelle arrangementer, for eksempel "Spring Stars" på Tysklands Bilster Berg racerbane som tester de siste sportsbilene fra Audi, Porsche og BMW, samt merke- og produktannonsering på tvers av alle europeiske Auto Bild -magasinutgivelser og online plattformer.
SAILUN INNGÅR SAMARBEID MED TYSKE AUTO BILD!
Sailun forsterker med dette sin "Smart Forward" -filosofi, og har klare målsetninger om ikke bare å etablere seg som en ledende produsent i Europa, men i tillegg bidra til utvikling av enda bedre teknologier, materialer og prosesser for igjen å kunne levere den beste dekk-kvaliteten til attraktive priser.
 

Sailun ønsker å påvirke det tyske markedet

Sailun er en ambisiøs og forholdsvis ny aktør på det tyske dekkmarkedet og ønsker nå å ta opp kampen med de store premium-produsentene. Dekkprodusenten fra Qingdao i Kina er kanskje ikke så kjent i det europeiske markedet, men det er den 17. største dekkprodusenten i verden. Sailun eksporterer allerede dekk til mer enn 180 land.
 
Hittil har Sailun dekk havnet omtrent midt på treet i forskjellige dekktester - Inkludert tester i Auto Bild. Ved hjelp av ny teknologi har nå Sailun satt seg noen ambisiøse mål og ønsker å bli sett på som en seriøs leverandør av kvalitets dekk, og samtidig bevege seg mer bort fra budget segmentet.

 
sailun test-1
Sailun dekkene testes på Bilster Berg banen av AUTO BILD -ekspertene.

Imponerende allsidig ytelse

Auto Bild satte den kinesiske produsenten på prøve for å se hvor gode dekkene egentlig er blitt. Nye Sailun Atrezzo ZSR i dimensjonen235/35ZR 19 ble testet på Hyundai i30 N og Seat Leon på både Bilster Berg racerbane og Nürburgring Nordschleife med overraskende gode resultater. Når det gjelder ytelse imponerte Sailuns topprodukt testerne fra AutoBild. Både når det kommer til bremseegenskaper, sideveis grep og styrerespons viste dekket betydelig forbedring i forhold til forrige Atrezzo dekk. Nye Atrezzo ZSR imponerte også når det kommer til holdbarhet.
 
Investering i forskning og utvikling begynner å gi resultater for Sailun. Ytterligere tester vil vise om dette er nok til å holde tritt med de helt store navnene.