Sailun annonserer store fabrikkutvidelser - Har som mål å skape verdens største produksjons-base for personbildekk!

Sailun-gruppen annonserte nylig starten på to store fabrikk-utvidelsesprosjekter ved sine produksjonsanlegg i byene Dongying og Shenyang. Prosjektene har som mål å utruste hver fabrikk med det aller siste innen nyskapende produksjons- og testutstyr, samt IT-ekspertise, for å imøtekomme både innenlandsk og global etterspørsel og trender i dekkmarkedet.
Sailun annonserer store  fabrikkutvidelser - Har som mål å skape verdens største produksjons-base for personbildekk!
Sailun sikter mot å bygge verden største produksjons-base for personbildekk.
Fabrikkutvidelsen i Dongying er et av de viktigste prosjektene i 2020, og et stort strategisk prosjekt for Sailun-gruppen. Utvidelsen vil all hovedsak fokusere på produksjonslinjen for HP dekk for å befeste konsernets posisjon i det innenlandske mid-range markedet. Etter at prosjektet har nådd sluttfasen, vil fabrikken være oppe i en årlig produksjonskapasitet på 27 millioner personbil-dekk. Sailun Dongying-anlegget antas da å bli verdens største produksjonssted for HP personbildekk.

Shenyang-utvidelsen vil fokusere på å øke TBR-kapasiteten (lastebil- og bussdekk) og vil også være et viktig strategisk initiativ for Sailun-gruppen i 2020. Når fabrikken er ferdigstilt, antas den å bli en av verdens største TBR-produksjonsbaser med en årlig produksjonskapasitet på 5 millioner TBR-dekk.

 
sailun factory
Første spadestikk i forbindelse med Shenyang-utvidelsen

Automatisering ved hjelp av kunstig intelligens

Intelligent produksjon og anvendelse av Big Data vil ha høyt fokus ved begge utvidelsene.
Hver fabrikk vil bli utstyrt med verdens mest avanserte produksjonsutstyr og helautomatiserte
dekklogistikk-linjer som tar sikte på å effektivisere nivået av automatisering gjennom hele dekkproduksjonsprosessen.
 
Målsetningen er å skape et intelligent produksjonssystem drevet av data og kunstig intelligens (AI) for å administrere hele dekkets produksjonssyklus. Begge prosjektene har som mål å skape det høyeste nivået for både dekkproduksjon, teknologi og utstyrskapasitet i den globale dekkbransjen.