Norgesdekk støtter Pål Anders Ullevålseter sitt skoleprosjekt i Dakar

Pål Anders Ullevålseter er nok mest kjent som den første nordmann som har gjennomført Rally Dakar, verdens lengste og farligste ørkenrally. Pål Anders har også vunnet ørkenrallyet Africa Race hele 4 ganger. Det som kanskje ikke så mange vet er at i forbindelse med Pål Anders sin årlige deltagelse i Africa Race jobber han med et skoleprosjekt i Senegal i Dakar på frivillig basis.
Norgesdekk støtter Pål Anders Ullevålseter sitt skoleprosjekt i Dakar
Ronny Brunes fra Norgesdekk overrekker gavesjekk og gavekort til Pål Anders i Monaco
Norgesdekk har i mange år samarbeid med Pål Anders via Michelin sine moto produkter og han har vært en fantastisk ambassadør for både Michelin og Norgesdekk. Vi er superstolt av å ha med Pål Anders å gjøre og er veldig glad for å kunne være med å bidra til skoleprosjektet i Dakar. Norgesdekk bidrar med 25 000 kroner i støtte til prosjektet, samt at Michelin gir sin gode ambassadør et gavekort på middag for to på valgfri Michelin-stjerne restaurant i Oslo. Overrekkelsen fant sted i Monaco i forbindelse med årets Africa Race.

Men det er ikke bare motorsport som har gjort Pål Anders bemerket i Norge. På hjemlige fronter er Ullevålseter med sin utrolig joviale holdning også kjent fra TV produksjoner som Farmen Kjendis, Isdans og Skal Vi Danse på TV 2, 71° Nord kjendisversjon som han for øvrig vant, samt andre produksjoner. Vi kan trygt si at Ullevålseter har bidratt til økt interesse for motorsport her hjemme i Norge.
- - - - - - - - - - - - - - 
Pål Anders gleder seg til å kjøre årets løp, men kanskje enda mer til å besøke skolen og barna. Han ønsker å komme ned til skolen med et solid bidrag, slik at løpet gir mening.
 
Ønsker du å være med å bidra? For mer informasjon om prosjektet kan du kontakte Pål Anders på: Telefon 900 12 632 I E-post post@dakar.no
Gi direkte til prosjektet: Kontonummer 2085.30.08614
skoleprosjekt p%c3%a5l anders ullev%c3%a5lseter