NORGESDEKK NORSK IMPORTØR AV COOPER TIRES

Norgesdekk er nå blitt offisiell importør i Norge for Cooper Tires. Amerikanske Cooper Tires har over 100 års erfaring med dekkproduksjon og er en av verdens ledende dekkprodusenter med produksjon på tre kontinenter.
NORGESDEKK NORSK IMPORTØR AV COOPER TIRES
Cooper Tires har først og fremst blitt kjent for sin produksjon av slitesterke, røffe og pålitelige dekk til SUV’er, off-roader og 4x4.  Cooper dekk har verdens største utvalg av 4x4 dekk, alt fra hastighetsdekk for landevei til kraftige dekk som gir trekkraft og holdbarhet selv under de mest ekstreme forhold. 

Cooper dekk har lagt mye ressurser i sine nye markeder og har blant annet prioritert å nå opp til europeiske kvalitetskrav for å være forbrukernes beste valg. Cooper dekk tilbyr i dag en komplett serie dekk innenfor alle segmenter, både performance, passenger, light truck, sport utility og vinterdekk.

>>Les mer om Cooper dekk HER

Associate Partner – FIA World RX

Cooper Tire Europe er eneste dekkleverandør og Associate Partner til VM i rallycross (WRX) som presenteres av Monster Energy, noe som understreker Cooper sin posisjon som ledende innen produksjon og levering av rallycross dekk. Cooper Tire Europe har i tillegg utvidet sitt engasjement i idretten, og vil være den eneste dekk partneren til RX Lites mesterskapet som ble lansert i fjor.