FALKEN TYRE OFFISIELL SPONSOR FOR VM I HÅNDBALL 2019

Falken Tyre Europe ble nylig annonsert som offisiell sponsor for VM i håndball for menn som arrangeres i Danmark og Tyskland. Arrangementet går av stabelen i januar 2019.
FALKEN TYRE OFFISIELL SPONSOR FOR VM I HÅNDBALL 2019
I løpet av turneringen, som vil finne sted fra 10. til 27. januar (96 kamper på seks steder), vil Falken Tire Europe gjennom denne avtalen få en omfattende rettighetspakke, bestående av navneretten som offisiell sponsor, ulike logoplasseringer i alle media-relevante områder og på selve håndballbanen. I tillegg den eksklusive tittelen som offisiell dekkprodusent for håndball-VM, samt andre profileringsmuligheter.
 

Kraftig synlighet i media

"Med denne sponsoravtalen utvider vi vårt engasjement innen sport og fortsetter å bygge vår merkevare som følge av dette. På grunn av den økende populariteten til håndball i hele Europa forventer vi en stor rekkevidde og en kraftig mediasynlighet. Ikke minst kommer vi som offisiell dekkpartner til å nå flere relevante målgrupper som vi hittil har hatt vanskelig tilgang til», sier Markus Bögner, administrerende direktør og COO i Falken Tire Europe.

"Vi er stolte av å ha med Falken Tire Europe blant de offisielle eventsponsorene for verdensmesterskapet i håndball 2019. Falken er allerede et kjent merkenavn innen fotball, og vi er glade for å høre at de nå også går inn for håndball - og dermed anerkjenner vårt arrangement som en annen plattform og god mulighet til å øke sin merkevarekjennskap», sier IHFs president Dr Hassan Moustafa.
falken vinter

Forventer seerrekorder

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret seg eksklusive nordiske medierettigheter til IHFs verdensmesterskap i håndball frem til 2025. Håndballkampene vil i Norge bli sendt direkte på Nordic Entertainment Group sine kanaler TV3, Viasat 4, og strømmetjenesten Viaplay.
«Håndball står utrolig sterkt blant publikum her til lands og vi slo våre egne seerrekorder flere ganger under håndball-EM i 2016. Vi gleder oss stort over å kunne tilby håndball-VM i mange år fremover på våre plattformer. Vi har god erfaring med å ivareta håndballrettigheter, og kan love publikum et fantastisk sportsprodukt fremover», sier Morten Aass, administrerende direktør i NENT Group Norge.

Norge skal i gruppespillet spille mot Chile, Danmark, Saudi Arabia, Tunisia og Østerrike. Første kamp er mot Tunisia den 11.januar.


----------