FALKEN GUMMITEKNOLOGI VINNER "TIRE TECHNOLOGY OF THE YEAR AWARD"

Falken dekk ble nylig kåret til vinner av prisen «Tire Technology of the Year Award» under den internasjonale prisutdelingen «Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence» som fant sted den 15 februar på Tire Technology Expo i Hannover, Tyskland.
FALKEN GUMMITEKNOLOGI VINNER "TIRE TECHNOLOGY OF THE YEAR AWARD"
Et uavhengig dommerpanel bestående av 27 internasjonale eksperter fra dekkbransjen kåret Falkens teknologiske nyvinning «Advanced 4D Nano Design» til vinner av prisen «Tire Technology of the Year Award» under den årlige prisutdelingen.

«Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence» er verdens største markering og feiring av nyvinning og bestrebelser innen dekkutvikling og dekkproduksjon. Det deles ut priser i 5 hovedkategorier, hver etter en bedømmelse av et panel uavhengige internasjonale eksperter på området.
Falken uttaler at deres patenterte 4D Nano Design teknologi nå gjør det mulig å komme med simultane forbedringer på tvers av all de tre viktige dekkegenskapene; grep, drivstoffeffektivitet og slitestyrke. «Vi har gjort store fremskritt når det kommer til materialinnovasjon og produksjonsprosesser. Dette har banet vei for utviklingen av blant annet dekk som Falken Ecorun som nå oppnår maksimal AA ranking i henhold til EU dekkemerkingen.»

Høykvalitets premiumdekk

Graham Heeps, redaktør i Tire Technology International og formann i dommerpanelet uttalte følgende: «Med fremskritt som renset naturgummi og detaljert simulering av dekkets komplekse kjemiske sammensetning, har eksperter hos Falken (SRI) etablert et misunnelsesverdig rykte innen dekkteknologi de siste årene. Avansert 4D Nano Design flytter grensene for dekkvitenskap; det kaster nytt lys over hvordan materialene samhandler og åpner døren for forbedret ytelse og ny materialutvikling. Jeg kan nesten ikke vente på å få se det neste de kommer opp med. "
 
Ved hjelp av 4D Nano teknologien er det nå kommet en helt ny gummiblanding i Falken dekkene, og Falken har med dette fått nok en bekreftelse på deres kompetanse i utviklingen av høykvalitets premium dekk.
 
Se utvalget og les mer om Falken dekk HER
 
Tekst: www.tyrepress.com