FALKEN FILM- 20 Years in 20 Stories

Finn frem popcornet – Falken debuterer med egen film! Her får du 20 års motorsporthistorie i 20 historier. Fortalt av folk på Nürburgring og folkene bak Falken Motorsport-teamet.
FALKEN FILM- 20 Years in 20 Stories
For å markere sitt 20-års jubileum, som Falken feiret i fjor på Nürburgring, tenkte filmmannskapet ut noe helt spesielt: Totalt 24 personer ble ført foran kameraet både før, under og etter løpet for å fortelle historiene deres relatert til det berømte 24-timersløpet og til Nürburgring. Resultatet er utallige emosjonelle, rørende og spennende historier relatert til det mest legendariske løpet i verden.

Denne eksepsjonelle 42 minutters filmen er produsert i spillefilm-kvalitet. Filmen hadde sin premiere med 60 gjester på en kino i Frankfurt forrige fredag.

Filmen ble skutt ved hjelp av flere RED Helium 8K og RED EPIC-kameraer, som også brukes i forskjellige Hollywood-produksjoner som Bad Boys, Terminator og Guardians of the Galaxy. Fire ATV-er, en kabelcam, flere gimbal-systemer og forskjellige droner ble brukt til å skyte filmen.

”Vi har bearbeidet tjue år med filmmateriale. I tillegg filmet vi mange intervjuer og løpescener i fjor og fikk menneskene bak løpet og Falken motorsport-team til å fortelle historiene og beskrive lidenskapen deres. Filmen tar seerne med som passasjerer på Nordschleife, for å si det sånn, ”sier en henrykt Tobias Kahler, eier og regissør i MOTIONCTRL Filmproduksjon. "Jeg har samarbeidet med Falken siden 2012 og har sjelden opplevd en forretningspartner som alltid er åpen for modige og nye ideer."

Filmen ble nettopp lansert på Falken sine sosiale mediekanaler.

Se filmen her.


NB: Husk å velge teksting av film (innstillinger nede til høyre)