AUTOMESSEN 7-10 FEBRUAR 2018

En av de største satsingene for Norgesdekk dette året vil være Automessen 2018 på Lillestrøm. Automessen er bilbransjens viktigste møteplass, med utstillere som representerer hele bredden i bilbransjens servicemarked.
AUTOMESSEN 7-10 FEBRUAR 2018
Som Norges største uavhengige dekk- og felggrossist og en stand på hele 425m² vil vi også dette året presentere en rekke spennende nyheter på både dekk- og felgmarkedet!
  • Stor felgutstilling med de siste nyheter og trender fra blant annet MOMO, MAK og OZ Racing!
  • Det siste og nyeste på dekkfronten fra blant annet MICHELIN, MICHELIN MC, FALKEN, COOPER, FEDERAL, SAILUN og VREDESTEIN
  • I tillegg kan vi friste med noen skikkelig gode Show Attractions fra noen av våre største samarbeidspartnere.


STOR MICHELIN MOTO AVDELING PÅ VÅR STAND!

Norgesdekk er blitt eksklusiv distributør av Michelin MC dekk i Norge. Michelin er en av verdens største dekkprodusenter og også av de ledende produsentene av MC dekk. Michelin MC dekk har ikke bare en sterk posisjon hos motorsykkel entusiaster, men er også helt i toppen innen motorsport.


Møt veteranen fra Rally Dakar - Pål Anders Ullevålseter hos Michelin! 

På Michelin sitt område vil veteranen fra Rally Dakar og Africa Race Pål Anders Ullevålseter vil være tilstede fra 12-16 hver dag! Møt Pål Anders med hans Africa Eco Race Rally Bike utstilt med Michelin Dessert Race.
p%c3%a5l anders ullev%c3%a5lseter afrika
Pål Anders Ullevålseter

Kjent fra flere TV produksjoner

Den norske enduroføreren Pål Anders Ullevålseter er første nordmann som har gjennomført Rally Dakar, verdens lengste og farligste ørkenrally. Pål Anders har deltatt i Rally Dakar 11 ganger med 2.plass som beste notering, og Africa Race 4 ganger med flere 1.plasser.

På hjemlige fronter er Ullevålseter med sin utrolig joviale holdning også kjent fra TV produksjoner som Farmen Kjendis som går på TV nå, Isdans og Skal Vi Danse på TV 2, 71° nord kjendisversjon som han for øvrig vant, samt andre produksjoner. Videre har han gitt ut boka «Drømmen om Dakar» på Aschehoug forlag og Pål Anders er også ambassadør for MOT.

Vi er superstolt av å ha med Pål Anders å gjøre og gleder oss til fortsettelsen av karrieren hans.



Sjekk ut nye Kawasaki Z 900 RS med nyheten Michelin Road 5!

På messa vil Michelin blant annet presentere sitt helt nye Road 5, et MC dekk som av kritikere har blitt karakterisert som unik på vått føre. Se den helt nye Kawasaki Z 900 RS! En retro bygget ny sykkel som viderefører Kawasakis legendariske Z serie fra 70 tallet. Blir utstilt med NYHETEN Michelin Road 5. 
kawasaki-z900-rs-7
Michelin presenterer nye Road 5 på Kawasaki Z 900 RS

Opplev 2018 modellen Suzuki GSXR 1000 R

Se den helt nye 2018 modellen Suzuki GSXR 1000 R. 202 hk, quick-shifter opp og ned, launch control, wheelie control, ready to race. Sykkelen blir utstilt med Michelin Power RS. 
suzuki-gsxr-1000-19
Nye Suzuki GSXR 1000 R med Michelin Power dekk

OPPLEV BILEN TIL JAMES DEANE - KONGEN AV DRIFTING - HOS FALKEN!

Falken Tyres er stolt sponsor, og dekkleverandør til den irske drifting kjøreren James Deane som nylig vant Formula Drift Pro Championship. James Deane har en enestående merittliste med flere seiere i både Prodrift Ireland, Irish Drift og European Champion i Drift Allstars. 

 
james deane rx7
James Deane sin Mazda RX7 FD35

​På Falken sitt område kan du oppleve kongen av drifting, James Deane sin råe Mazda RX7 FD35 utstilt på Falken Azenis FK453 konkurransevinnende gatedekk. Falken startet samarbeidet med Deane i 2012, som den gang konkurrerte med en Falken profilert RX7 i Prodrift Ireland og European Drift serien. Skodd med Falken FK453 gatedekk vant Deane både Irish Drift championship og den aller første Nürburgring Drift Cupen.
Deane sin RX7 er utrustet med en ZRP Racing Nissan SR20DET motor trimmet til 480HK.

James og hans familie bygger sine mesterskapsvinnenede kjøremaskiner selv. Flere år med bygging, vedlikehold og testing av både rally- og driftingbiler, samt en inngående teknologisk forståelse for banekjøring har gjort Deane Msport til ett av de ledende teamene innen motorsports-innovasjon.


 

OPPLEV EN AV BILENE FRA WORLD RX SERIEN OG MØT DEN SVENSKE RALLYFØREREN KENNETH ERIKSSON HOS COOPER!

Cooper Tyres stiller ut en av bilene fra World RX2 serien. RX2-bilene er identiske 310HK, firehjulsdrevne biler designet av Olsbergs MSE og produsert i Tyrkia i samarbeid med Avitas Motorsport. 
 
world rx2 cooper-eriksson

Kevin Eriksson startet med rallykjøring i lokale konkurranser allerede som 15 åring. Han har utviklet seg meget raskt de siste fire årene, og vant blant annet RX Lites Cup i 2014. Som en del av seieren i RX Lite fikk Eriksson muligheten til å delta i World RX Supercar ved sesongavslutningen for World RX Argentina i November 2014. En sterk debut endte her med en tredjeplass. I 2015 konkurrerte Eriksson igjen i RX Lite og endte på en andreplass i serien. I 2016 satset han for fullt i World RX Supercar og tok sin første World RX seier i World RX Germany etter sin legendariske forbikjøring i første sving av finalen i World RX Tyskland. 
Rallybilen fra World RX serien kan du se under hele messa. Kevin Eriksson vil være med oss på fredag. 
world rx2 cooper-2
Cooper Tyres er offisiell dekkleverandør til både World RX og RX2 serien.

Cooper Tire Europe er eneste dekkleverandør og Associate Partner til VM i rallycross (WRX). Cooper Tire Europe har i tillegg utvidet sitt engasjement i idretten, har signert som sponsor og offisiell dekkleverandør til RX2 International Series og er den eneste dekk-leverandøren til både World RX og RX2 serien. 

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til oss på stand C 02-36!