Michelin mc-dekk

Michelin MC dekk

Norgesdekk er norsk importør av Michelin MC dekk.

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter. Lang erfaring og imponerende innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene også av MC dekk. Michelin MC dekk har ikke bare en sterk posisjon hos motorsykkel entusiaster, men er også helt i toppen innen motorsport.


Michelin har vært verdensledende innen produksjon av dekk og har alltid vært en av verdens to største produsenter av motorsykkeldekk. Michelin Power 3 for hyper-sport sykler, det helt nye Road 5 for det siste innen sport/touring, Anakee 3 for trial og opplevelse, Commander 2 for custom/cruiser sykler og Pilot Street og Pilot City Pro for scooter og lette motorsykler er bare noen av Michelin sine dekk som har skapt overskrifter.
 
Michelin MC
De fleste MC-førere vet hvor viktig valget av riktige dekk er. Dekkene påvirker mye av kjøreturen samtidig som de er helt avgjørende for sikkerheten. Tross alt er dekkene den eneste kontakten mellom kjøretøyet og veien. 

Et dekk som har høyt fokus på bare én enkelt ytelsesfaktor vil ikke alltid kunne være der for deg når du trenger det mest. Du trenger et mc dekk som møter alle de ulike utfordringene du møter hver eneste dag. Et dekk som gir deg Total Performance. Med MICHELIN Total Performance får du alle de viktigste ytelsesfaktorene samlet i ett dekk. Michelin jobber derfor utrettelig med å forbedre ytelsen på alle sine dekk. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin MC dekk blitt verdenskjent for sin lange holdbarhet og høye sikkerhet. Dekk som både er energieffektive og forbedrer kjøregleden.

Uansett om du kjører racing, super sport, sport touring eller touring kan du være sikker på at et Michelin mc dekk er tilpasset de spesielle behovene til hver enkelt sjåfør og hver motorsykkel, og hvor levetid, høyfartsstabilitet, svingstabilitet, handling og veigrep er på et ekstremt høyt nivå.

<< Velg kategori i menyen til venstre eller last ned vår produktkatalog for fullstendig oversikt over utvalg og dimensjoner.
>>Last ned<<

 

MICHELIN TEKNOLOGIEN

1
DEN NYESTE 2 COMPOUND TEKNOLOGIEN
Hardere gummi i midten, mykere gummi i dekkskuldrene gir bedre stivhet og stabilitet når du svinger, spesielt under sterk akselerasjon.
2
MICHELIN 2 COMPOUND TEKNOLOGI
Ett vellykket konsept med to gummiblandinger: en for økt slitestyrke i midten av slitebanen, og en for bedre grep i dekkskuldre.
3
MICHELIN DUAL ANGLE TECHNOLOGY
En revolusjonerende nyhet for mc dekk, som gir nødvendig styrke og stabilitet på tyngre sykler med bagasje og passasjer, samt komfort på lange turer. 
4
DEN NYESTE X-SIPE TEKNOLOGIEN
Patenterte lameller og integrert vannmagasin, tillater MICHELIN X-Sipe Technology + (XST+) å gi et eksepsjonelt grep på våt vei. 
5
PST : PROGRESSIVE SIPE TECHNOLOGY
PST teknologi brukt på Michelin MC-dekk gir forbedret grep på våte veier takket være teknologisk patenterte lameller og reservoarer som øker dekkets vanndrenerings kapasitet.
6
MICHELIN OVERLAP TECHNOLOGY
Det tykke banelaget er produsert med tre forsterkende lag for å forbedre dekkets beskyttelse mot punktering.
9
ADT: AMPLIFIED DENSITY TECHNOLOGY
En svært tett og stivere dekkstamme, noe som bidrar til gode tilbakemeldinger og håndtering. Aramid slitesjikt på bakdekket for å motstå sentrifugal vekst, samt redusere vekt og som gir utmerket stabilitet.
10
SRT: SILICA RAIN TECHNOLOGY
Silica Rain Technology forbedrer grep ved ved lavere temperaturer og på våte veier, uten at det går ut over slitebanens levetid.
11
SCT: SYNTHETIC COMPONENT TECHNOLOGY
Michelin racing syntetiske elastomerer som brukes i gummiblandingen i forbindelse med høyteknologiske syntetiske sammensatte gummiblandinger, fremmer ultrarask varme opp til optimal driftstemperaturer.
7
MICHELIN ADAPTIVE CASING TECHNOLOGY
Adaptive Casing Technology sikrer varierende dekk stivhet i ulike vinkler. Dekket skifter gradvis fra en fleksibel krone for lineær presisjon til økende stivhet i dekk skuldrene, avhengig av vinkel for optimal stabilitet i svinger.
8
NST: NEAR SLICK TECHNOLOGY
Med mindre enn 5% sjø til land forhold (forholdet mellom sporene som en prosentandel av slitebanens overflateareal) er det nærmest et slick dekk. Mengden av gummi som er i kontakt med underlaget for maksimalt grep, tillater vinkel på opptil 60 °.
Omregning Metrisk vs Alfanr MC dekk
 
 Front dekk    Bak dekk  
 Metrisk  Alfanr  Metrisk  Alfanr
 80/90  MH90  110/90  MN90
 90/90  MJ90  120/80  MP85
 100/90  MM90  120/90  MP85
 110/90  MN90  130/90  MT90
 120/90  MR90  140/90  MU90
 130/90   MT90  150/80  MV85
     150/90  MV85