Michelin mc-dekk

Motorsykkeldekk fra Michelin

Norgesdekk er norsk grossist på Michelin MC dekk.

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter. Lang erfaring og imponerende innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene også av MC dekk. Michelin MC dekk har ikke bare en sterk posisjon hos motorsykkel entusiaster, men er også helt i toppen innen motorsport.

De fleste MC-førere vet hvor viktig valget av riktige dekk er. Dekkene påvirker mye av kjøreturen samtidig som de er helt avgjørende for sikkerheten. Tross alt er dekkene den eneste kontakten mellom kjøretøyet og veien. 

Et dekk som har høyt fokus på bare én enkelt ytelsesfaktor vil ikke alltid kunne være der for deg når du trenger det mest. Du trenger et mc dekk som møter alle de ulike utfordringene du møter hver eneste dag. Et dekk som gir deg Total Performance. Med MICHELIN Total Performance får du alle de viktigste ytelsesfaktorene samlet i ett dekk. Michelin jobber derfor utrettelig med å forbedre ytelsen på alle sine dekk. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin MC dekk blitt verdenskjent for sin lange holdbarhet og høye sikkerhet. Dekk som både er energieffektive og forbedrer kjøregleden.

Uansett om du kjører racing, super sport, sport touring eller touring kan du være sikker på at et Michelin mc dekk er tilpasset de spesielle behovene til hver enkelt sjåfør og hver motorsykkel, og hvor levetid, høyfartsstabilitet, svingstabilitet, handling og veigrep er på et ekstremt høyt nivå.

<< Velg kategori i menyen til venstre eller last ned vår produktkatalog for fullstendig oversikt over utvalg og dimensjoner.
>>Last ned<<

 

MICHELIN TEKNOLOGIEN

1
DEN NYESTE 2 COMPOUND TEKNOLOGIEN
Hardere gummi i midten, mykere gummi i dekkskuldrene gir bedre stivhet og stabilitet når du svinger, spesielt under sterk akselerasjon.
2
MICHELIN 2 COMPOUND TEKNOLOGI
Ett vellykket konsept med to gummiblandinger: en for økt slitestyrke i midten av slitebanen, og en for bedre grep i dekkskuldre.
3
MICHELIN DUAL ANGLE TECHNOLOGY
En revolusjonerende nyhet for mc dekk, som gir nødvendig styrke og stabilitet på tyngre sykler med bagasje og passasjer, samt komfort på lange turer. 2AT kombinerer spesielle elementer fra både radial og bias konstruksjon, som gir det beste kompromisset: Bias for sin evne til å tåle ekstra vekt og Radial for gleden av kjørekomfort.
4
DEN NYESTE X-SIPE TEKNOLOGIEN
Patenterte lameller og integrert vannmagasin, tillater MICHELIN X-Sipe Technology + (XST+) å gi et eksepsjonelt grep på våt vei. MICHELIN XST + har tverrgående lameller for å forbedre bremse egenskapene på vått underlag, og skrå kanter for å hindre unormal slitasje under ekstreme forhold. De tverrgående seipingene lar forhjulet bryte vann filmen og sikre fremragende bremseegenskaper på våt vei.
5
XST : X SIPE TECHNOLOGY
PST : PROGRESSIVE SIPE TECHNOLOGYMICHELIN

XST, brukt på Michelin MC-dekk gir forbedret grep på våte veier takket være teknologisk patenterte lameller og reservoarer som øker dekkets vanndrenerings kapasitet.
6


MICHELIN OVERLAP TECHNOLOGY
Det tykke banelaget er produsert med tre forsterkende lag for å forbedre dekkets beskyttelse mot punktering.
7
MICHELIN ADAPTIVE CASING TECHNOLOGY
Adaptive Casing Technology sikrer varierende dekk stivhet i ulike vinkler. Dekket skifter gradvis fra en fleksibel krone for lineær presisjon til økende stivhet i dekk skuldrene, avhengig av vinkel for optimal stabilitet i svinger.
8


NST: NEAR SLICK TECHNOLOGY
Med mindre enn 5% sjø til land forhold (forholdet mellom sporene som en prosentandel av slitebanens overflateareal) er det nærmest et slick dekk. Mengden av gummi som er i kontakt med underlaget for maksimalt grep, tillater vinkel på opptil 60 °.
9
ADT: AMPLIFIED DENSITY TECHNOLOGY
En svært tett og stivere dekkstamme, noe som bidrar til gode tilbakemeldinger og håndtering. Aramid slitesjikt på bakdekket for å motstå sentrifugal vekst, samt redusere vekt og som gir utmerket stabilitet.
10
SRT: SILICA RAIN TECHNOLOGY
Silica Rain Technology forbedrer grep ved ved lavere temperaturer og på våte veier, uten at det går ut over slitebanens levetid.
11
SCT: SYNTHETIC COMPONENT TECHNOLOGY
MICHELIN racing syntetisk elastomerer som brukes i gummiblandingen i forbindelse med høyteknologiske syntetiske sammensatte gummiblandinger, fremmer ultrarask varme opp til optimal driftstemperaturer.