Flyer_1

 

Alliance introduserer ny 65-serie i AGRI STAR II-familien!

 

Alliance utvider nå dimensjonsutvalget til den populære AGRI STAR II serien ved lansering av ny 65 serie! 21 størrelser/25 SKU-er er tilgjengelige, noe som vil fullstendig utfylle utvalget av front- og bak kombinasjoner.
Hele AGRI STAR II familien er D-merket for opptil 65 km/t
 

Stratified Layer-Teknologi

Flyer_2
AGRI STAR II serien kommer med Stratified Layer-Teknologi (SLT) - en unik kombinasjon av to lag: Topplaget med en enkelt vinkelprofil og bunnlaget med flervinkelprofil. Etter 40 % slitasje på dekket, kommer det nederste laget av mønsteret i kontakt med bakken, noe som fører til økt kontaktflate ved den sentrale delen. Dette fører til bedre kjøreegenskaper og ytelse til dekket.
 

_________________________________________________________________________________________________


 


alliance

Agrodekk med styrke og levetid 


Alliance Agri Star II tilbyr ikke bare enestående ytelse, men også en komfortabel og stillegående kjøreopplevelse. Dekkenes høyere gummivolum i midten av dekket med det spesielle knaste-designet sikrer også høy komfort og god stabilitet på veien, samt forbedret skli- og bruddmotstand.

AGRI STAR II kjennetegnes ytterligere av de brede dekkskuldrene som sikrer høyere kontaktflate og bedre jord- og avlingsbeskyttelse på både åker og beite.