Norges beste utvalg på dekk

Federal dekk

Federal dekk kommer fra Taiwan og har over 60 års erfaring innen høykvalitets dekkproduksjon. Federal sitt mangeårige samarbeid med Bridgestone Corporation(1960-1979) og med Dunlop(1981-2000) har gitt selskapet de nødvendige og sterke tekniske evnene og kunnskapen til å produsere sitt eget unike dekkmerke Federal dekk.

Federal dekk er i dag en verdensledende produsent som ikke bare oppfyller - men overgår - alle internasjonale standarder. Selskapet er mest kjent i USA, Japan og Australia, men deres kvalitet, pålitelighet og overkommelige priser har gjort dem kjent over hele verden.

Federal har et kolossalt utvalg til både personbil, SUV og varebil, sommerdekk og vinterdekk, pigg og piggfritt.
 

SOMMERDEKK

Federal Formoza

Sommerdekk med komfort og pålitelighet til moderne kompakt- og familiebiler.
Federal Formoza
Til personbilen velger man Formoza elller nyheten Formoza AZ01.  Formoza gir komfort og pålitelighet til moderne kompakt- og familiebiler. Egenskaper som godt våtgrep, stabile sidevegger som bidrar til godt grep og full kontroll, selv i skarpe svinger, og øker sikkerheten ytterligere. Dekket har også lav rullemotstand og er også et godt økonomisk valg.
 

Federal Couragia

High performance SUV dekk
Federal%20Couragia%20su
Couragia serien er high performance SUV dekk med både on-road og off-road ytelse.
Couragia SU, Couragia FX og Couragia XUV har et komplett utvalg av dekk til små og store SUV fra 65 til 30 profil, og fra 15 -22’’.

 

Federal Evoluzion ST1

Nytt UHP sommerdekk for sportslige og raske biler
 
Federal Evoluzion ST1
Evoluzion ST-1 er nytt Ultra High Performance sommerdekk konstruert for sportslige og raske biler, og gir overlegent veigrep, høy ytelse, nøyaktig kontroll ved høye hastigheter, og god sikkerhet på våte og tørre veier. Delikat mønster inkludert forbedrede sidevegger og forbedret gummiblanding for våtgrep gir tilsammen ekstraordinær styring, stabilitet og sikkerhet.

 

Federal 595 EVO

Høyprestasjons sommerdekk for den ultimate kjøreopplevelsen
Federal 595 EVO
Er man i det sportslige , skal det være Federal 595 EVO til personbilen. 595 EVO er et høyprestasjons sommerdekk for den ultimate kjøreopplevelsen. Dette dekket tilbyr utmerket grep på både tørre og våte veier. 595 EVO er laget av en spesiell gummiblanding som vanligvis brukes i konkurranser. 
 

Federal 595 RS-R

UHP til supersport og drifting
Federal 595 RS-R
Tøyer man det til supersport og drifting skal det være Federal 595 RS-R .Dette UHP dekket er primært utviklet for sportsbiler med høy ytelse, men er tilpasset for å møte de nødvendige standarder for dekk til normalt bruk i trafikken. 595 RSR er spesielt utviklet med et aggressivt dekkmønster kombinert med en spesiell silika sammensetning som gir et perfekt veigrep og presis styring, selv ved høye hastigheter.
 

Federal Ecovan

Varebildekk med høy lastekapasitet
Federal%20ecovan
La varebilen din prøve Federal Ecovan, en fornøyelse både for deg, bil og kontoen.
Ecovan er utviklet for å møte behovene til det daglige proffbruk. Konstruert for å tåle høyere lastekapasitet. En kombinasjon av design, holdbarhet og økonomi - alt i ett dekk.
 

VINTERDEKK

Federal Himalaya ICEO

Piggfritt vinterdekk for personbil
Himalaya-Iceo
Federal Himalaya Iceo benytter det aller siste av teknologi hva angår produksjon av vinterdekk. Det være seg sammensetning, konstruksjon, slitebane- og mønsterdesign – alt for å sikre optimal ytelse under krevende vinterforhold. Siste generasjons gummiblanding med silisiumdioksid gir et effektivt grep og bevarer elastisiteten i dekkene selv i ekstremt lave temperaturomgivelser og forbedrer samtidig vannplaningsegenskapene.
 

Federal Himalaya WS3 Nordic
Piggfritt vinterdekk for personbil

Federal Himalaya WS3 Nordic
Federal Himalaya WS3 Nordic er et nytt piggfritt vinterdekk fra Federal utviklet for nordisk vinterklima. Himalaya WS3 Nordic byr på en rekke nyutviklede fremskritt innenfor dekkdesign. Siste generasjons gummiblanding med silisiumdioksid gir et effektivt grep og bevarer elastisiteten i dekkene selv i ekstremt lave temperaturer og forbedrer samtidig vannplanings-egenskapene.

Federal Himalaya WS2

Piggdekk for personbil
himalaya-ws2
Federal Himalaya WS2 er et meget godt vinterdekk i mellompriskategorien, og er laget for å motstå ekstremt hardt vintervær. Dekket vil imponere deg med sin ypperlige ytelse og stabilitet på is, snø og våte veier. Himalaya WS2 fås både som piggdekk og uten pigger.

 
Federal dekk