VI FLYTTER INN I NYTT LAGER!

Nå flytter vi inn i det nye lageret på Enebakk og vi er så heldige å ha fått starten på flytteprosessen på film. Sjekk ut den fantastiske filmen vi har fått laget av det nye lageret på hele 11.500 m2 med 14 meter høyde. Lageret er bygget med skreddersøm for best mulig intern logistikk og optimal drift.
VI FLYTTER INN I NYTT LAGER!
Den store flyttingen over i nybygget foregikk siste helga i august hvor det ble flyttet 150 trailerlass med dekk. Hele prosessen var logistikkøvelse som ble unnagjort på 72 timer nonstop aktivitet.
 
Nå kan våre kunder, spesielt på Østlandet, hvor vi er raskest voksende for tiden, glede seg til et enda større utvalg og en enda kjappere service fra oss. 
Lageret er lokalisert på Landskaugveien Næringspark, gunstig plassert med kort avstand til Klemetsrud utenfor Oslo og E6. Det nye bygget ligger et steinkast unna vårt gamle, men er med sine 11.500m2 nesten 3 ganger så stort. 
Filmen er filmet med drone og laget av Arve Solli i Skymedia ( www.skymedia.no ) | Musikk: K391 - https://www.youtube.com/user/TheK391