NYTT LAGER I NARVIK

Den 13. august 2018 åpnet Norgesdekk sin 7. og nordligste avdeling i Narvik. Allerede i slutten av mai dette året signerte vi kontrakt på noe som vi vil kalle nærmest optimalt lagerlokale for vår virksomhet - lokalene som for noen år siden huset ICA sin grossistavdeling i Nord.
NYTT LAGER I NARVIK
Med sine 2650m² så blir avdeling Narvik det vårt største lager i forhold til kundemasse og folketallet den er tenkt å betjene. Lageret ligger et steinkast fra Narvik sentrum, nær den nye brua, og vil da være strategisk plassert i forhold til distribusjon av varer nordover.

Arbeidet med å bygge opp avdelingen er i full gang, og lokale kunder har allerede begynt å få sine første dekk. Det første som kommer inn er personbildekk, alufelg, lastebildekk, slanger, litt landbruksdekk, rekvisita og TPMS. Etterhvert skal avdelingen lagerføre alle produktsegmenter og fra og med 2019 vil avd Narvik være leveringsdyktig innen alle våre segmenter.

 
-------------------------------------------------------------------------

Norgesdekk AS har gjennom organisk vekst og strategiske oppkjøp vokst fra en omsetning på 275 mill. kroner i 2012 til en omsetning på 705 mill. kroner i 2017. Samlet disponerer Norgesdekk i dag 37.000 m² lager med en kapasitet på over 400.000 dekk og 100.000 felger. Norgesdekk har i dag 7 avdelinger med lager og salgsorganisasjoner, plassert i Narvik, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tønsberg og Oslo.