Julehilsen - Julen 2022

Kjære kunde og samarbeidspartner. Desember er mer enn halvveis til julaften og nok et år er i ferd med å bli historie. Her følger litt info om enkelte av de tingene som har preget året som har gått.
Julehilsen - Julen 2022
Den 1. februar implementerte vi den nye kundeservice løsningen vår med ett felles telefonnummer, nemlig 4000 1800. På denne måten gjorde vi alle ressursene våre på kundeservice tilgjengelig for hele landet og dermed enda raskere svar når du ringer. Selv om enkelte syntes det var uvant å snakke med en person som sitter et annet sted i landet så opplever vi at dette har vært meget vellykket.

I slutten av februar eskalerte krigen i Ukraina og veldig mange mennesker har blitt rammet hardt av denne forferdelige konflikten. Flere dekkprodusenter hadde fabrikker i Russland og det knyttet seg stor usikkerhet til hvordan leveringssituasjonen av vinterdekk ville bli pga sanksjonene som ble innført. I etterkant ser vi at det har gått bedre enn mange i bransjen fryktet. Enkelte meldinger fra markedet går ut på at det er igjen noe høyere lagerbeholdninger på spesielt vinterdekk og last ute hos forhandlerne.

2022 ble det året Norgesdekk etablerte seg utenfor landets grenser ved at vi kjøpte 67% av den svenske dekkgrossisten Valla Däck. Erfaringene så langt er meget gode, og vi ser frem til å videreutvikle virksomheten sammen med våre nye svenske kollegaer.

For oss i Norgesdekk vil 2022 bli et godt år og jeg vil igjen benytte anledningen til å takke alle våre gode kunder og samarbeidspartnere for den tilliten dere har vist oss, samt mine gode kollegaer som har lagt ned en enorm innsats i å hele tiden strekke seg mot å innfri vårt ambisiøse kundeløfte «Det du trenger - når du trenger det»

Tradisjonen tro støtter vi noen ideelle organisasjoner som gjør en uvurderlig innsats for andre. Våre syv avdelinger har til sammen fordelt kr. 105.000, -  på ulike veldedige organisasjoner. Julegavene for 2022 fordeles mellom Blå Kors Kristiansand, Capacare, Kirkens Bymisjon Kristiansand, Kreftforeningen, Leger Uten Grenser, Norges Røde Kors, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Sykehusklovnene Vestfold og Sykehusklovnene Telemark.

På vegne av alle oss i Norgesdekk vil jeg takke dere for samarbeidet i 2022 og håper på felles suksess også i 2023. Selv om året som kommer nok vil bli preget av et betydelig kostnadsfokus for både bedrifter og enkeltpersoner, tror vi at 2023 også vil by på en del muligheter og at både Quality og Budget segmentene vil kunne spille en viktigere rolle.

Jeg ønsker deg og dine en riktig God Jul og alt det beste for det nye året når den tid kommer!
 
Vennlig hilsen Ansgar Raastad og resten av gjengen i Norgesdekk AS